Aktywne Wpisy

njay +272
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
inkill +1243
No mirasy, na szczęście się udało wczas wszystkie papiery załatwić i posprzedawać fanty.
Chata kupiona, robota zdalna ogarnięta ale w razie potrzeby mam koszty życia na tyle niskie że utrzymam się z oszczednosci i pracy na miejscu.
Piszę już z Brazylii, nic ani nikt mnie stąd nie wyciągnie, nie będę przez małpę z kremla zdychać jak świnia ani dla starych dziadów z rządu robić za mięso armatnie.
Jak nie widzicie to się dzieje to nie ma dla was ratunku, ja właśnie zakończyłem wszystkie formalności, zostaje w Brazylii i nie interesuje mnie co się w europie będzie działo.
Trzymajcie sie tam, szykujcie na najgorsze. Dobrze już było.
#wojna #brazylia #rosja #ukraina
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
PobierzIntentional homicide rate:
Brazil - 20.606
Poland - 0.802
źródło: Putin-computer wykop
PobierzTy już obsrany?