Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
No mirasy, na szczęście się udało wczas wszystkie papiery załatwić i posprzedawać fanty.
Chata kupiona, robota zdalna ogarnięta ale w razie potrzeby mam koszty życia na tyle niskie że utrzymam się z oszczednosci i pracy na miejscu.
Piszę już z Brazylii, nic ani nikt mnie stąd nie wyciągnie, nie będę przez małpę z kremla zdychać jak świnia ani dla starych dziadów z rządu robić za mięso armatnie.
Jak nie widzicie to się dzieje to nie ma dla was ratunku, ja właśnie zakończyłem wszystkie formalności, zostaje w Brazylii i nie interesuje mnie co się w europie będzie działo.
Trzymajcie sie tam, szykujcie na najgorsze. Dobrze już było.
#wojna #brazylia #rosja #ukraina

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
No mirasy, na szczęście się udało wczas wszys...

źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Musiałaby mi na łeb ciężka cegła spaść, żeby wyprowadzić się do takiego g---o kraju jak Brazylia, który dodatkowo jako pierwszy pogrąży się w totalnym chaosie w przypadku destabilizacji światowych rynków.

Intentional homicide rate:
Brazil - 20.606
Poland - 0.802
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Trzeba być debilem, żeby w takim propagandowym baicie użyć Brazylii XDD. Tam masz większą szansę na śmierć w strzelaninie gangów w ciągu następnych 10 lat niż na to, że cię w Polsce zastrzeli ruski żołnierz w ciągu następnych 100 lat
  • Odpowiedz