Wpis z mikrobloga

@Desire22 wychowywanie w poczuciu winy jest super, nie ma żadnych wad. Dla Ciebie to może być głupota, ale ja sam byłem uczuciowym i religijnym dzieciakiem i nie powiem, żeby to pozytywnie wpływało na rozwój.
  • Odpowiedz
@JohnMcGlennon: dzieci W SZKOLE (bo to nie przedszkole) inscenizują najważniejsze wydarzenie najważniejszej religii naszej cywilizacji i naszego kontynentu
wykopki: PATOLOGIA DEGENERACJA
żydowska lekarska zabija dziecko
wykopki: aa luzik ich sprawa niech sobie robią co chcą
  • Odpowiedz
@van-der-staas Jak dziecko będziesz wychowywał to już zależy od ciebie, a nie od katolicyzmu, zresztą OP się zesrał, bo jak to tak poznawać wątki historyczne w ciekawe sposobu i to jeszcze bez brutalizmu xD
Niech dziecko do szkoly nie posyła, bo jeszcze się dowie o bitwie pod Kannami albo powstaniu Warszawskim ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@JohnMcGlennon ale się typo zesrałeś. Mieszkasz w kraju gdzie większość stanowi wiadomo jaka religia, jedno z ważniejszych świąt. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Sam brałem udział w wielu inscenizacjach/przedstawieniach i mi psychy w żaden sposób to nie zniszczyło. Idź się przewietrz lepiej.
  • Odpowiedz
  • 12
@salanderek

Katodegeneraci mogą drżeć te zakłamane mordy, że "lekarka zabiła dziecko". Zostały wam tylko manipulacje i kłamstwa. Zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka z wadami letalnymi, które albo umrze w trakcie porodu albo kilka godzin później, konając w męczarniach to takie typowo katolickie xd

Nie ma gorszych degeneratów i socjopatów. Osiągnęliście najniższy, najgłębszy poziom ludzkiego dna.
JohnMcGlennon - @salanderek 

Katodegeneraci mogą drżeć te zakłamane mordy, że "lekar...

źródło: temp_file319641353014370357

Pobierz
  • Odpowiedz
@van-der-staas
To co napisałeś nie wiem skąd jest, ale nadal średnio z tym poczuciem winy.
Jakoś inne katolickie narody nie mają tego problemu, a nawet nie specjalnie mieli hamulce by eksploatować innych ludzi, a nawet byli i do dziś są najwiekszymi okrutnikami.
  • Odpowiedz
@JohnMcGlennon: użyj jeszcze dwadzieścia razy słów socjopata i degenerat, a na pewno racja moralna zostanie Ci przyznana. ZABIŁA to dziecko, abstrahuję od tego, co byłoby z tym dzieckiem po narodzinach - choć tego się nie dowiemy, bo nie mamy dostępu do badań - a nawet, gdybyśmy mieli, to niejedna opinia o tej lekarce świadczy, że ma ciągoty do niepotrzebnych aborcji.
  • Odpowiedz
  • 6
@Lonsky tak, kilkulatek z przedszkola jest bardzo świadomy i chcący xd wcale nie jest mu to narzucane (pośrednio lub bezpośrednio) xd

Polska wschodnia to tak zacofany chlew, że ja p------e xd najlepiej odłączyć od nas ten syf
  • Odpowiedz
@Desire22 to taka piosenka śpiewana na religii. I jedni mają to gdzieś, a inni naprawdę biorą sobie takie rzeczy do serca. Dzieci uczą się miłości do Jezusa, a potem mówi im się, że to one są winne jego męki. To nie jest zdrowe. XD
  • Odpowiedz