Aktywne Wpisy

klocus +266
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
alverini +798

źródło: Screenshot_108
Pobierz
Całe szczęście, że tylko przywiązali ręce na sznurkach, a nie przybili gwoździami xd
Mój kraj, taki piękny....
#bekazkatoli #bekazprawakow #bekazpodludzi
źródło: temp_file3581194301146271905
PobierzGdynia, Kolbuszowa, Kaszuby, blachownia... A pewnie jeszcze więcej, tylko nie wszyscy się chwalą xd
Na pewno w publicznych tak jest.
wykopki: PATOLOGIA DEGENERACJA
żydowska lekarska zabija dziecko
wykopki: aa luzik ich sprawa niech sobie robią co chcą
Niech dziecko do szkoly nie posyła, bo jeszcze się dowie o bitwie pod Kannami albo powstaniu Warszawskim ¯_(ツ)_/¯
To nie gwoździe Cię przebiły, lecz mój grzech.
To nie ludzie Cię skrzywdzili, lecz mój grzech,
To nie gwoździe Cię trzymały, lecz mój
Katodegeneraci mogą drżeć te zakłamane mordy, że "lekarka zabiła dziecko". Zostały wam tylko manipulacje i kłamstwa. Zmuszanie kobiety do urodzenia dziecka z wadami letalnymi, które albo umrze w trakcie porodu albo kilka godzin później, konając w męczarniach to takie typowo katolickie xd
Nie ma gorszych degeneratów i socjopatów. Osiągnęliście najniższy, najgłębszy poziom ludzkiego dna.
źródło: temp_file319641353014370357
PobierzTo co napisałeś nie wiem skąd jest, ale nadal średnio z tym poczuciem winy.
Jakoś inne katolickie narody nie mają tego problemu, a nawet nie specjalnie mieli hamulce by eksploatować innych ludzi, a nawet byli i do dziś są najwiekszymi okrutnikami.
Polska wschodnia to tak zacofany chlew, że ja p------e xd najlepiej odłączyć od nas ten syf
źródło: temp_file5635544404512524023
Pobierz