Aktywne Wpisy

Lenalee +41
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +122
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
Spotykam się z dziewczyną, poznaliśmy się przez znajomych. Tak, wiem – „normictwo”, ale serio, jeszcze rok temu byłem dokładnie taki jak wy.
Teraz coś się zmieniło – schudłem, zapisałem się na siłkę, kupiłem lepsze ciuchy, ogarnąłem włosy (polecam fryzjera zamiast maszynki z Biedry).
I wiecie co? Kobiety zaczęły mnie zauważać.
Moja obecna różowa robi mi śniadania i nawet nie muszę o nie prosić. Czasem sama proponuje, żebyśmy zostali w łóżku do południa.
Nie piszę tego, żeby się chwalić (no dobra, trochę tak), ale żeby pokazać, że można.
Trzeba tylko chcieć.
#przegryw #wygryw #rozwojosobisty #niepatrzwdoltylkoidznaprzod
Kiedyś przegryw, dziś 3 randki w tygodniu – dziękuję, że mnie odrzucałyście
Przez lata nikt mnie nie chciał.
Zero Tindera, zero pocałunków, zero dotyku. Tylko ja, ręka i marzenia.
Ale w końcu przestałem się użalać. Zrobiłem formę, zacząłem chodzić w koszulach slim fit, kupiłem perfumy z wyższej półki i… BOOM.
Różowe nagle chcą „poznawać moją wrażliwą stronę”.
Dziś miałem trzecią randkę w tym tygodniu. Jedna była nudna, druga miała głupi śmiech, trzecia może coś z tego będzie – zobaczymy.
Wczoraj napisała do mnie dziewczyna, która kiedyś powiedziała, że „nie jestem w jej typie”. Teraz „chciałaby pogadać i zobaczyć, co u mnie”.
Dziękuję ci, Kasiu. Dzięki tobie przestałem być miękką kluchą.
A wy? Możecie dalej siedzieć na tagu #przegryw i analizować, co znaczyło spojrzenie kasjerki.
Ja wybieram życie.
#wygryw #zyciejestpiekne #przemiana #przegryw (chociaż chyba już nie)
źródło: 1000005032
Pobierzźródło: 91212073d36158f8c339ce35598368bdf79b20159193ddc610099bbc8e9e5ca9,w800
Pobierz