Wpis z mikrobloga

Siema wie ktos moze czy da sie zrobic tak by, po wylaczeniu aplikacji steelseries GG klawiatura dalej zmieniala kolory synchronicznie z myszka? Poniewaz sobie tak ustawilem ze idzie taka fala przez klawiature Apex 3 i myszke Rival 3. Z tym ze jak wyłacze aplikacje to klawiatura przestaje zmieniac kolory i są stałe. A myszka nadal zmienia. Da sie zrobic tak zeby to wszystko dzialalo bez wlaczonej aplikacji? Bo jak wyłacze aplikacje to tylko mi myszka zmienia kolory a klawiatura juz nie.
#steelseries #gry #klawiatura #komputery #aplikacje
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@retardo: no mam przycisk na klawiaturze ikonke steelseries i pod F9 mam narysowane P czyli mi zmienia te profile rgb jak naciskam. Ale gdzie je moge edytowac?
  • Odpowiedz
@csNE: Tam gdzie edytujesz inne opcje klawiatury w SteelSeries Engine. Ale jak obsługuje klawiatura Prism, to po prostu włącz dla niej.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@retardo: no nie potrafie tego zrobic, wszystko idzie ustawic ale ja chciałem przy wyłączonej aplikacji móc sobie ustawic własne podswietlenie przy kliknieciu tych przycisków. A nie moge znalezc nigdzie na internecie gdzie moge to edytowac.
  • Odpowiedz