Wpis z mikrobloga

• 9
@matti-nn Mam w pompce politykę, ale to TVP nie różni się niczym od poprzedniego. Jeszcze to granie na fortepianie, śpiewanie chóru totalnie zaleciało reżimem Kima, podobnie jak Cholecka i jej wiadomości za poprzednich rządów. Jeżeli ciężko Ci to przyznać to sam siebie oszukujesz ()
  • Odpowiedz
Mam w pompce politykę, ale to TVP nie różni się niczym od poprzedniego

@wiktor-wkpl: tak masz w pompce że się zesrałeś o zdjęcie kandydata o którym rozmawiają xD

a jak się niczym nie różni to pokaż podobne paski do tych które były za czasów pisowskiej szczujni
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: no to albo ściemniasz albo masz krótka pamięć. Obejrz sobie debate prezydencka tvpis posłuchaj ich "pytan" i potem posłuchaj tej ostatniej tvp to będziesz widział różnice.
  • Odpowiedz
  • 2
@some_ONE Właśnie o to chodzi xd Ty się spinasz, ja popijam herbatkę i się śmieje z każdego Polaka który kłóci się o polityków. Ebac serdecznie każdego polityka i wyborcę, pozdroo
  • Odpowiedz
Właśnie o to chodzi xd Ty się spinasz, ja popijam herbatkę i się śmieje z każdego Polaka który kłóci się o polityków. Ebac serdecznie każdego polityka i wyborcę, pozdroo

@wiktor-wkpl: no i już wyglądasz mi na typowego prawaka który wszystkim dookoła zarzuca dokładnie to co sam robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bo fakty są takie że to ty się zesrałeś po zobaczeniu zdjęciu kandydata a ja
  • Odpowiedz
  • 2
@some_ONE To jest właśnie ta mania ludzi takich jak ty dzielących innych na lewaków i prawaków bez żadnych półśrodków.
I moglibyście wymyślić jakieś nowe słowo bo to sraniu już dawno straciło jakiś sens będąc używane w totalnie losowych momentach
  • Odpowiedz
@wiktor-wkpl: Ty serio nie widzisz różnicy? Za poprzedniej władzy było tylko szczucie, TUSK, obrażanie, My niewinni, TUSK... Tego się oglądać nie dało.

Jak ktoś mówi, że obecna TVP to to samo co za PiS to sorry, ale robi siebie idiote. Można porównywać, można dyskutować ale obecna TVP nie jest nawet blisko przy propagandzie PiS... Zresztą oglądnij sobie republikę, tam masz paski z byłego TVP i delikatnie agresywniejszą narrację. Dalej sądzisz,
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: Bo liczy się pierwsze wrażenie.

Na X/Twitter jest to samo, wrzucają ordynarne fejki ale pewnie tylko jakiś mały procent wejdzie w komentarze albo samemu zweryfikuje info. Reszta uwierzy swojemu bożkowi i będzie powtarzać po znajomych i rodzinie te bzdury.
  • Odpowiedz