Wpis z mikrobloga

Coraz częściej mój wzrok pada na tego typu mieszkania - można powiedzieć, że łączy w sobie użytkowość mieszkania z domkiem. Zbliża się majówka, a taki ogródek w sam raz do wystawienia grilla. Dodatkowo można bez problemu posiadać psa (po podwyższeniu płotu), czy np. w pogodny dzień wystawić sobie ławkę i ciężary, i porobić klatę na świeżym powietrzu.

#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #dom #nieruchomosci #kupnomieszkania #grill #pies #silownia
AdamF_OG - Coraz częściej mój wzrok pada na tego typu mieszkania - można powiedzieć, ...

źródło: 425ba32d9d771d0ef6950f9c79ef852ff6196319ef1be0af9f082432bbf383e8

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AdamF_OG: Ty sobie żartujesz że takie aktywności można robić w czymś takim a ktoś to odbierze na serio i rzeczywiście odpali grilla albo jakiegoś psa hasky zamknie w tym "wybiegu". Trzeba w końcu skończyć z tymi ironiami w internecie bo mowa pisana nie przekazuje emocji i ktoś może nie odebrać że to żarcik, ironia, itp.
  • Odpowiedz
  • 2
@ZbigniewUSA: No tak, znajdzie się więcej zastosowań, np. można rozłożyć basen dmuchany dla dzieciaków.

@Login_login Ja nie jestem człowiekiem, który często ironizuje. Takie mieszkanie może być perspektywiczne, choć oczywiście nie musi to być odpowiedni wybór dla każdego; co kto lubi.
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: nie jest to złe rozwiązanie, ale jak to będzie na siłę doklejone do boku to nie ma to najmniejszego sensu bo po chwili odkryjesz, że trzeba się czymś odgrodzić od ludzi. Jak posadzisz jakieś tuje to ci zostanie skrawek kostki by sobie fotel posadzić. Dołożysz klimę to będziesz jeszcze mniej miejsca. Powierzchnia musi być trochę większa niż na tej fotce. Lokalizacja ma znaczenie, lepiej jak takie mieszkanie jest na
  • Odpowiedz
@AdamF_OG tutaj pasowałoby posadzić las na krańcu działki, dla prywatności. Jakieś oczko wodne na środku, może rabaty albo nawet pole truskawek? No i koniecznie jabłoń albo śliwka dla odrobiny cienia XD
  • Odpowiedz