Aktywne Wpisy

anoysath +1813
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

adeo1987 +11
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm
Sam zastanawiam się nad wymianą roweru i czytam...
Jest napisane na internecie że MTB po wymianie opon na węższe jest lepszy niż treking/gravel ale to też ludzie którzy rowniez piszą, że gravelem boją się wjechać do miasta bo są krawężniki i kręgosłup im jebnie xxxxxDDDDD albo że Velo Dunajec na szosie to s---------o xD
Jeżdżę dużo i powiedziałbym 65/35 asfalt/ujeby. Jak już jadę asfaltem to i tak raczej do 25 km/h no i triban i tak nie jeździ pod górki. Często biwak więc miejsce na sakwy na plus, nie zależy mi by ucinać sekundy na kilometrze. Co myślicie mirki? Na długie ale niekoniecznie szybkie trasy? MTB na cienkich, treking czy gravel?
#rower #triban
Raz na rowerku byłem 1h i na tym koniec, wstyd
Gravel na grubych oponach (50-55mm) zrobi dłuższe trasy niż MTB na cieńkich.
@Piastan: myślę, że chce ci się nowy rower ( ͡º ͜ʖ͡º)
Lepiej napisz która część tego żony trekinga najbardziej odróżnia się od twojego trybika, będzie wiadomo w którą stronę szukać.
Co do amorka, to ma wady i zalety, trzeba sobie przemyśleć.
Kwestia różnicy pozycji pewnie też.
Generalnie MTB kupowało się w czasach, kiedy to była jedyna alternatywa dla szosówki i składaka.
MTB robił za rower do wszystkiego.
Dzisiaj MTB to rower do ścigania się po górach, więc trochę bez sensu kupować, a później