Aktywne Wpisy

Soczi +219
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +20
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
szykuję niespodziankę dla mojego siostrzeńca na 18-tkę. Chłopak ma zajawkę i wymyślił sobie, że przed pójściem na prawko chciałby odgruzować jakiegoś klasyka/grata i dać drugie życie autu.
W związku z tym mam do Was pytanie - czy ktoś z Was lub Waszych znajomych ma może na sprzedaż jakieś stare auto, które zajmuje miejsce w garażu/na podwórku, ,mialo isc na złom, ale szkoda wam oddać na zyletki albo Nie chcecie się użerać z handlarzynami to dajcie znac
Może to być tak naprawde cokolwiek - dzieki za pomoc
Lokalizacja #slask i okolice
#katowice #sosnowiec #gliwice #zabrze #bytom #rudaslaska #tychy #dabrowagornicza #piekaryslaskie #swietochlowice #tarnowskiegory #myslowice #siemianowiceslaskie #chorzow
#motoryzacja #samochody #grat
@b_oski Duuuuuużro porobi sam, dużo się dowie że trzeba oddelegować do warsztatu itd.
Nie, będzie chciał to sobie będzei kompletować narzędzia wg własnie potrzeb takiego projektu. Jestem przykładem choć nie z motoryzacji typowo ale też co raz więcej
@b_oski Dzieki ale wystarczy ze bedzie swiecic latarka. Mechanikiem nie jestem ale z wiekszoscia rzeczy sobie poradze. A proste rzeczy spokojnie ogarnie.
@dalekosieznyDzezail jak sie trafi to pewnie. Ale wybrzydzać nikt nie bedzie :)
https://www.olx.pl/d/oferta/na-sprzedaz-vw-golf-1-9-tdi-fajny-stan-alusy-nowe-turbo-zamiana-CID5-ID15oZJA.html