Aktywne Wpisy

janek_m +15
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

BobrowieckiHuop +46
Czy powininem powiedzieć rozowej z która krece, ze 8/9 miesiecy wczesniej całowałem się z jej znajoma z kierunku spiac u niej, nie jest to jakas jej bliska znajoma. Dodam, że rok temu zagadałem też do jej przyjaciółki (to sama się dowiedziała), a miesiąc temu do laski z którą jak się okazało pracuje(to ja powiedziałem, przyjęła to tak nawet dobrze jak na nią, ale zastanawiała się czy jeszcze nie pisałem do jakiejś jej kolezanki i zaczela wymieniac, ale tej pierwszej nie wymieniła, więc chyba daleka znajoma?
Czy o wymianie softów z inna laska też powinienem powiedzieć? Już się z nią spotykałem
Nie jestem z nią w związku, raz temat związku poruszyłem, ale nic nie odpowiedziała
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
To najgorsze co możesz zrobić, chociaż wiem, że kierują tobą szczere intencje.
Wyzwalacz zazdrości, materiał do wytykania każdej kłótni.
Nie wnika się w historię partnerów i tyle. Jak zacznie Cię wypytywać to odpowiadaj zdawkowo.