Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jeśli laska około 30-lat jest w związku ze średnio przystojnym facetem, ale w miarę ogarniętym, a zagada do niej facet bardziej przystojny, który jest otwarty na "coś więcej", to myślicie, że da się do niego przekonać? Zakładając, że są na takim samym poziomie zawodowym i finansowym?

Wydarzyła się sytuacja taka, że mojego przyjaciela kobieta "otworzyła Instagrama" na tydzień, bo miała prywatnego, i nieznani, lecz przystojny panowie zaczęli jej lajkować zdjęcia. Ziomek się zaczyna zastanawiać po co to zrobiła i co jest grane. Jak jej zwrócił uwagę, to zamknęła Instagrama dzisiaj z powrotem, no ale mogła tam jakieś kontakty przez tydzień nałapać.

Przyjaciel się trochę martwi, bo sam ją poderwał w ten sposób na Instagramie (miała wtedy okienko, kiedy jej konto było otwarte dla nieznajomych). Odkąd się zaczęli spotykać 6 miesięcy temu, Instagram był zamknięty, a tydzień temu - znowu otwarty.

Ma się czego bać, czy nie?

#zwiazki #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja kilka lat już mam fwb z mężatką ale ogólnie to spałem z wieloma mężatkami jedna miała nawet trójkę dzieci i to jest troche smutne trochę śmieszne ale z moich obserwacji szczerych małżeństw to jest może 10% a reszta to czysta wymiana facet dostaje s-x na zawołanie a kobieta zasoby i gdzie mieszkac i tak to się kręci
  • Odpowiedz
ja kilka lat już mam fwb z mężatką ale ogólnie to spałem z wieloma mężatkami jedna miała nawet trójkę dzieci i to jest troche smutne

@panczii: no smutne, ale z ciebie też niezły ananas, skoro w ogóle się za takie bierzesz
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: wiem ale nie potrafię się otworzyć i komuś zaufać a bez tego nie zbuduje związku, a zajęte są fajne z tego powodu że niczego ode mnie nie oczekują i po prostu fajnie spędzamy czas, czysty egoizm ale w takich czasach żyjemy
  • Odpowiedz
wiem ale nie potrafię się otworzyć i komuś zaufać a bez tego nie zbuduje związku, a zajęte są fajne z tego powodu że niczego ode mnie nie oczekują i po prostu fajnie spędzamy czas, czysty egoizm ale w takich czasach żyjemy

@panczii: no tak... to nie ludzie, to czasy są złe ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: to jest zasada ewolucji że dopasowujemy się do środowiska w którym żyjemy, i środowisko dzisiaj a np. 50 lat temu to jest przepaść, więc "czasy" mają jednak jakieś znaczenie onlyfans tinder itd też robi swoje, nie chodzi o to że się wybielam bo nie wstydzę się że żyje jak żyje ale mamy mały wpływ na to w jakim świecie żyjemy i trzeba się z tym pogodzić
  • Odpowiedz
@panczii: no ale kto tworzy to środowisko i te czasy? Ludzie właśnie poprzez swoje wybory. Ty też.

Przeważnie daleka jestem od mówienia ludziom, jak mają żyć, ale ciężko tu nie wytknąć hipokryzji.
  • Odpowiedz
są rzeczy na które mamy wpływ

@panczii: np. na to, z kim się nie prześpimy.
Po prostu śmieszne jest tłumaczenie seksu z mężatkami problemami z zaufaniem, istnieniem Tindera czy OF, a przy tym ocenianie ich postawy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma uniwersalnej odpowiedzi, wszystko zależy od danej kobiety, ale ogólnie odpowiedź na pytanie to tak, istnieje taka możliwość i istnieją takie kobiety, ale IMO większość pozostanie wierna, co najwyżej sobie trochę podbuduje ego i samoocenę tym że przystojny facet do niej pisze
  • Odpowiedz