Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

@Not_Broken: Nope. Zadnych.
ja nie z tych co z kazda p------a po lekarzach lata. jak wspomnialem od rana znaczna poprawa. Zobaczymy co bedzie dalej. Oczywiscie ze jak za kilka dni nie wroci do normy to lekarz :P
@Not_Broken: Spoko. I w minute mozna sie zajechac :P Masz sporo racji i bardziej sie przekomarzam :P
Tylko ze ja tak mam od zawsze. Jak cos mnie boli to boli. jak boli kilka dni to sie zastanawiam nad lekarzem. Ale
i zauwazylem ze pomimo poprawy od rana to jak dluzej popisze (czyli pouzywam palcow) czuje jakby "skurcz" nieco ponizej lokcia (taki ni to bol ale nie bol) i jest cwilowy bunt palcow :P
Tutaj to nie mam pojecia o czym do mnie rozmawiasz :)
Poczytaj
https://www.mp.pl/pacjent/reumatologia/choroby/143719,zespol-kanalu-nerwu-lokciowego
Do czego to doszlo... Czlowiek kladzie sie spac bez awarii a wstaje z defektem :P A ponoc sen to zdrowie :P
BTW czyli mialem dobry
@dr_Batman: poki co wszystko na to wskazuje - dlatego podchodze na luzie.
Tylko troche mnie zastanawia czy na nadgarstek tez to dziala. prosty test - stan prosto, rece przed siebie, dlonie rownolegle do ziemii. No i tutaj lewa dlon ma pewne problemy :P Musze "walczyc" zeby ja rownolegle utrzymywac (da sie ale po walce :PP)
Update:
Dzisiaj jak sie obudzielm juz mega poprawa. Dalej pewien dyskomfort ale juz sie da duzo latwiej dlonie rownolegle trzymac :D Pisanie tez duzo sprawniej idzie (ale nadal sa pewne problemy)
Czucie w calym przedramieniu praktycznie wrocilo, na dloni pod malym palcem tez. Dalej nie jest to 100% sprawnosci ale idzie ku dobremu. Jak tak dalej pojdzie to po weekendzie powinno
@mathmed: No bez jaj :P Reka mi sie popsula a tu takie "pospolite ruszenie"? No jak sie okazuje wraca do normy. Bez angazowania sil i srodkow. Mam nadzieje (i wszystko na to wskazuje) ze po weekendzie bedzie calkowicie ok. ja serio jestem z tych co do lekarza z