Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
masz problemy z karkiem?

@Not_Broken: Nope. Zadnych.

Imho lekarz

ja nie z tych co z kazda p------a po lekarzach lata. jak wspomnialem od rana znaczna poprawa. Zobaczymy co bedzie dalej. Oczywiscie ze jak za kilka dni nie wroci do normy to lekarz :P
  • Odpowiedz
  • 0
ja przestałem chodzić w 3 minuty ( ͡º ͜ʖ͡º) wiec wiesz

@Not_Broken: Spoko. I w minute mozna sie zajechac :P Masz sporo racji i bardziej sie przekomarzam :P

Tylko ze ja tak mam od zawsze. Jak cos mnie boli to boli. jak boli kilka dni to sie zastanawiam nad lekarzem. Ale
  • Odpowiedz
  • 0
@mathmed: Tak 4 i 5 njbardziej sie zbuntowaly :P z 3 jeszcze jakos sie dogaduje :P
i zauwazylem ze pomimo poprawy od rana to jak dluzej popisze (czyli pouzywam palcow) czuje jakby "skurcz" nieco ponizej lokcia (taki ni to bol ale nie bol) i jest cwilowy bunt palcow :P

Jak nie ma pokrycia w zakresie unerwienia

Tutaj to nie mam pojecia o czym do mnie rozmawiasz :)
  • Odpowiedz
  • 0
@mathmed: O.o Dzieki za linka. Wydaje sie ze dosc dobrze pasuje.

Do czego to doszlo... Czlowiek kladzie sie spac bez awarii a wstaje z defektem :P A ponoc sen to zdrowie :P

BTW czyli mialem dobry
  • Odpowiedz
@gorzki99: Ucisk nerwu łokciowego, zdarza się, jak przejdzie po kilku dniach nie musisz nic z tym robić, jakby się utrzymywało iść na emg, z nerwu pośrodkowego jest takie nagłe porażenie wdzięcznie nazywane „porażeniem sobotniej nocy”. Z łokciowego też się zdarza chociaż zadziej po nocy, a częściej na skutek podpieraniansie na łokciu
  • Odpowiedz
  • 0
jak przejdzie po kilku dniach

@dr_Batman: poki co wszystko na to wskazuje - dlatego podchodze na luzie.

Tylko troche mnie zastanawia czy na nadgarstek tez to dziala. prosty test - stan prosto, rece przed siebie, dlonie rownolegle do ziemii. No i tutaj lewa dlon ma pewne problemy :P Musze "walczyc" zeby ja rownolegle utrzymywac (da sie ale po walce :PP)
  • Odpowiedz
  • 1
@dr_Batman: @mathmed
Update:
Dzisiaj jak sie obudzielm juz mega poprawa. Dalej pewien dyskomfort ale juz sie da duzo latwiej dlonie rownolegle trzymac :D Pisanie tez duzo sprawniej idzie (ale nadal sa pewne problemy)

Czucie w calym przedramieniu praktycznie wrocilo, na dloni pod malym palcem tez. Dalej nie jest to 100% sprawnosci ale idzie ku dobremu. Jak tak dalej pojdzie to po weekendzie powinno
  • Odpowiedz
@gorzki99 U nas na SOR już by była konsultacja ortopedyczna, neurologiczna i CT głowy. Pewnie by prosili o Dopplera przedramienia pod kątem zakrzepicy.
  • Odpowiedz
  • 0
U nas na SOR już by była konsultacja ortopedyczna, neurologiczna i CT głowy. Pewnie by prosili o Dopplera przedramienia pod kątem zakrzepicy.

@mathmed: No bez jaj :P Reka mi sie popsula a tu takie "pospolite ruszenie"? No jak sie okazuje wraca do normy. Bez angazowania sil i srodkow. Mam nadzieje (i wszystko na to wskazuje) ze po weekendzie bedzie calkowicie ok. ja serio jestem z tych co do lekarza z
  • Odpowiedz