Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +302

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

#cultowe (1515/1000)
108 - Serve and Defy z płyty pt. Threefold Misery (1996), okładka płyty myląca bo numer był również na składance pt. Creation. Sustenance. Destruction (2006)
A dziś nowojorska scena HC, ale muzycznie zespół odstający od "kwadratowych" riffów Sick of It All i tym podobnych. Bardziej nawet cenię ich kolejny album (wydany po prawie 10 latach przerwy A New Beat From a Dead Heart), ale ten numer akurat utkwił mi w pamięci, dzięki charakterystycznemu refrenowi (i dzięki tym leadom z harmoniksami, czy tam flażoletami po polskiemu :D)
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
@toodrunktofuck: heh, nawet się za bardzo w ich straight edge nie wgryzałem, nie widziałem :)