Aktywne Wpisy

realizta +1049
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ana77 +76
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Dzisiaj pozycja z gatunku „niszy”, Olympic Orchids DEV #2: The Main Act. Otwarcie jest ciężkie i trudne w odbiorze. Zdecydowanie nie jest to pozycja, która będzie podobać się większości osób. Czuć mocny, ciepły korzenny akord, z goździkami i cynamonem oraz intensywne kadzidło i dym. Towarzyszy im ambrowy akord, labdanum, a także balsamiczno zwierzęce akcenty. Bardzo dużo się dzieje, odbieram również nieco skóry, a także sporo słodyczy, przypominającej mi miód gryczany.
Na późniejszym etapie przyprawy zanikają, wychodzi więcej samego kadzidła i dymu, a zapach się nieco uspokaja. Nadal nie jest jednak łatwy do noszenia, pokazując go członkom rodziny uzyskałem jedną z jak dotąd najbardziej negatywnych reakcji. Parametry są atomowe, aplikując jedno psiknięcie na rękę, po całym dniu wyczuwałem go czasami w powietrzu, nie musząc przykładać nosa do skóry. Pozycja wieczorna i zimowa, raczej dla mężczyzn jeśli ktoś odważyłby się ją nosić.
Podsumowując DEV #2: The Main Act to zapach, który może łatwo stać się przytłaczający i dla wielu będzie zupełnie nienoszalny, lub nawet odrzucający. Mimo to jest w nim coś intrygującego, a wręcz wyjątkowego co sprawiało że wciąż chciałem go wąchać. W teorii perfumy, których powinienem nienawidzić, w praktyce naprawdę mi się podobały. Nie zmienia to jednak, faktu iż nigdy bym ich nie założył, a traktuję jedynie jako ciekawostkę. Bardzo mocno subiektywna ocena końcowa 9/10.
Zapach 8.5/10
Projekcja 9/10
Żywotność 9.5/10
Jakość/Cena 9/10
źródło: 375x500.25773
Pobierz