Wpis z mikrobloga

Hey, problem taki nowa Yaris cross hybryda, problemy z tym Aku jak auto dłużej stoi. Kupić jakiegoś Jump startera czy może ktoś też miał taki problem i coś wymyślił?

#mechanikasamochodowa #samochody
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Operator_imadla i co jak powiedzieli że tak jest i będzie xD szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem a temat znany. Mają jeszcze dzwonić czy cos, no ale narazie auto musi jeździć a będzie stało teraz tydzień i jak wrócę to nie chce zostać stać na parkingu.
  • Odpowiedz
@fraciu: nic poza starterem z tym nie zrobisz, koleżanka jest fanką yarisów jak miała starą to mogła stać i parę miesięcy, kupiła właśnie jakąś nową, postała pare dni i aku zdechł xD w aso powiedzieli no cóż takie małe wsadzają i tyle - zresztą podobny problem jest też chyba w corollach
  • Odpowiedz
@fraciu no to coś musi ciągnąć prąd i serwis musi sprawdzić co. 20 lat temu w Daewoo Tico mojej mamy padał akumulator i się okazało że podgrzewanie tylnej szyby jest cały czas włączone. U Ciebie jest coś podobnego pewnie
  • Odpowiedz
@fraciu: w sensie to nie jest tak że on się w tydzień rozładuje ale raz na 3-4 miesiące dobrze go doładować do full, jak będziesz o tym pamiętał to kompresor pod ręką też dobra rzecz.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: no nie wiem, zawiezie go do aso potestuja aku powiedza ze wszystko fajnie potestuja ze pobor "w normie" i odesla do domu, starczy wpisac problem aku z w nowych toyotach i masz mase takich tematów
  • Odpowiedz
@fraciu: przecież ten temat jest znany od lat we wszystkich Toyotach. Dlatego też przodują w statystykach wezwań pomocy drogowych w Europie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że zamiast rozwiązać problem, wolą wydawać pieniądze na marketing
  • Odpowiedz
@fraciu no to coś musi ciągnąć prąd i serwis musi sprawdzić co. 20 lat temu w Daewoo Tico mojej mamy padał akumulator i się okazało że podgrzewanie tylnej szyby jest cały czas włączone. U Ciebie jest coś podobnego pewnie

@Operator_imadla: @PiotrFr @nairoht Kilka miesięcy temu w wywiadzie chwalili się że mają rozwiązanie.
biskup2k - >@fraciu no to coś musi ciągnąć prąd i serwis musi sprawdzić co. 20 lat te...
  • Odpowiedz