Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

#pytanie do #niebieskiepaski

Czy trafiliście kiedyś na #rozowepaski które już się „wyszalały” (chlały, ćpały, imprezowały i dawały każdemu kto chciał), a teraz zapragnęły spokojnego was na którego w swoich najlepszych latach (czyli gdy były młode) nawet by nie splunęły bo szkoda by im było śliny?

Jeśli tak, to co zrobiliście?

#zwiazki #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
wytworny-kreator-30: Tak, jestem od roku w związku z taką która chlała, ćpała, imprezowała i dawały każdemu kto chciał, podczas gdy ja ciężko pracowałem aby być teraz kierownikiem z pensją 20k brutto. Jesteśmy szczęśliwą parą i akceptuje jej przeszłość.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Tak, parę razy. Każdorazowo kręciłem sobie z nich ostrą bekę, udając zainteresowanie.

W sumie trochę było mi ich żal, ale jak podłubiesz w głowie takiej lasce, to ona naprawdę dalej tobą gardzi, tylko stara się wreszcie coś zmienić, bo po prostu na karuzeli jej już nie chcą i ma dość walenia głową w mur.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zdarzyło się z taką spotkać ale jak wyszła jej przeszłość to traktowałem ją zwykle... hmmm... tak jak do tego że tak powiem przywykła i w-----------m za drzwi. Choć nie zawsze to złe dziewczyny byli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zazwyczaj taki beciak nie wie o przeszlosci, moj znajomy się podniecał w klubie, że laska, którą w sumie znał od podstawowki, nagle po studiach do niego zagadała, ona juz bez kolezanek z starsza siostra probowaly cos ugrac, a w liceum to leginsy przeswitujace i co chwila inny maturzysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz