Aktywne Wpisy

XkemotX +500
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
HoroLive +42
Zdecydowaliśmy się robić dziecko przy 2 lekko powyżej minimalnej krajowej oboje po 4,2k. Plusem jest to, że mam własne M 2 pokoje, a żona pół domu i pół działki. No ale mam nadzieję, że wyżyjemy. Podejrzewam, że bardzo dużo osób ma lepiej od nas, zwłaszcza z wypłatami a są sknerami i egoistami i się nie decydują. #dzieci #zwiazki #rodzina #dom
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją. To ja mam jego na wierzchu. Ludzie nic nie zrobią gościowi z knagą na wierzchu.
Wiem, że wielu powie "po co ci taki długi? albo "prowokujesz". Ale wolę być przygotowany i pewny siebie niż naiwnie liczyć na to, że każdy jest dobry. Świat nie jest bajką, a ja wolę mieć realne narzędzie do łóżka niż potem żałować.
Macie podobne doświadczenia?
#przemyslenia #samoobrona #gazpieprzowy #javelin #rewolwer #bezpieczenstwo #heheszki