Aktywne Wpisy

CalibraTeam +73
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

yaszczur +20
Ponad 20k zł /m-c. w zaledwie kilkanaście godzin.
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i

źródło: temp_file2943596797277222436
Pobierz
#perfumy