Aktywne Wpisy
heterogenizowany +55
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

aspartamowy +35

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
#eurowizja #przegryw
źródło: temp_file5148850546798681134
Pobierz@Bodziu_za_plota miałam trochę mitologii w szkolach i żadnych smoków z niej nie kojarzę. Najwyraźniej ktoś uznał, że ta część mitów nie jest istotna dla społeczeństwa. Teraz już wiem trochę więcej (o Pytonie), ale nie wiem, ilu ludzi to ze sobą skojarzy.