Wiadomo coś na temat ukraińca, który pomógł w jakiś sposób małpie? Z tego co wyczytałem to gość spędził 3 miesiące na wakacjach w areszcie za nasze, ciężko zarobione zasiłkowe pieniążki. Pewnie coś wleci na wokandę w tej sprawie, o ile wcześniej nie wleciało.
Widząc, że żona została odprowadzona przez innego mężczyznę, agresor złapał kobietę i wciągnął do mieszkania, a po chwili zaczął bić jej znajomego. [...] leżał w kałuży krwi, miał podarte ubranie, kontakt z nim był utrudniony. Drugi stał obok. Był częściowo rozebrany, miał na sobie ślady krwi.
28 lipca 2024 roku w godzinach porannych, zgodnie z informacjami widocznymi w treści zbiórki na stronie pomagam.pl, Pato miał zostać brutalnie pobity, kiedy próbował stanąć w obronie jakiejś kobiety. Sam brat nazwał Pato „bohaterem”, a zbiórkę „Odwaga ma cenę - Pomóż Bohaterowi”.
Wiadomo coś na temat ukraińca, który pomógł w jakiś sposób małpie? Z tego co wyczytałem to gość spędził 3 miesiące na wakacjach w areszcie za nasze, ciężko zarobione zasiłkowe pieniążki. Pewnie coś wleci na wokandę w tej sprawie, o ile wcześniej nie wleciało.
Nie mógł użyć tych słynnych low kicków na brzuch?
Nie wiem czy to ta sprawa, ale wszystko na to wskazuje:
https://bialystok.policja.gov.pl/po2/aktualnosci/97206,Pobil-znajomego-zony-moze-trafic-do-wiezienia-na-20-lat.html
@HistrionicznyBasset: Cytując za kononopedią: