Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +210
Siadło ;) najpierw No one crosses the finnish line, które było stosunkowo easy (nie licząc spamu desantu ruskich na porty)
Potem czekajac na '44 niemiaszki zaatakowały. Szybkie uzasadnienie na Szwecje i gdy tylko dołączyli do Osi (XDDD) spam jednostek z ZSRR.
Konferencja pokojowa: wszystko pod achivment + dodatkowo anty-bordergore
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Na Finach zostało już tylko Finnish Him! oraz Two Arms Against Tyranny - dwa podejścia pod f-----m sie szykuje ;)
źródło: NOCTFL+LW
Pobierzjedno podejście. Szybki rush i w czerwcu 1937 mam f-----m. Uzasadnienie na Islandie od razu jak skończy się Focus na zmiane rządu.
Potem rush (decyzjami Ligi Północy) po: Norwegia->Szwecja->Estonia->(Opcjonalnie) Łotwa ->(Opcjonalnie; po Memellandzie) Litwa i jak najszybciej po zgarnieniu do frakcji Szwecji -> focus na aneksje frakcji
Cheesy exploit z zapisem chwile przed kapitulacją ZSRR (w Październiku 1940).
1. Krótkie podejście: Finnish Him! - Rozwiązałem frakcję i zaanektowałem całe ZSRR.
źródło: image
Pobierz