Aktywne Wpisy
pastarri +50
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +674
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu powie "po co ci to" albo "jesteś niesprawiedliwy głupcze". Ale wolę być niesprawiedliwy i pewny siebie niż naiwnie liczyć na to, że każdy jest dobry. Świat nie jest bajką, jak jakaś Antygona, a ja wolę mieć realne narzędzie do samoobrony niż potem żałować, że trafiłem do Wiru gdzie spotkam Króla Szczurów.
Nosicie coś przy sobie? Macie podobne doświadczenia?
#przemyslenia #samoobrona #gazpieprzowy #bezpieczenstwo #heheszki #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: ee9f7a041544835841430ddfa6fb75a07d61aa7414769354f91347fe5c555a43
Pobierz@Mateusz-Olssen: xDD