Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matti-nn: a moim zdaniem p---------e tych, którzy boją się oderwania od koryta. Nie mam żadnych sympatii politycznych i proszę mnie do żadnego worka nie wrzucać.
  • Odpowiedz
@Man0lo: Od kiedy na X (dawniej Twitter) można walić takie ściany tekstu? Kiedyś był jakiś limit znaków i twitty miały po kilka zdań.
  • Odpowiedz
@matti-nn: Ty nie jesteś, ale, jak sądzę to i nie Twoja wypowiedź, co najwyżej się z nią zgadzasz. Wystarczyło troszkę riserczu i pan Gołębski to jeśli chodzi o poglądy takie raczej lewe skrzydło KO.
  • Odpowiedz
@Man0lo: To czemu przeciwnicy sobie nie zrobią konkurencji dla kanału zero? Co do tego czy to działa czy nie, to ja nie widzę przełożenia działaności kanału zero na poparcie, wszystko układa się podobnie tak jak przed jego istnieniem, albo nawet lepiej dla koalicji.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@cyjannn mam trochę inne zdanie :) Stanowski jest jeden. Wymyślił zajebisty format. Zrobił coś nowego, co się niesie po internetach. Przy tym zarabia na tym niemałe pieniądze. Ciężko w tym wypadku mówić o "przeciwnikach". Ja tego tak nie odbieram. Chłop wstrzelił się w niszę, trafił w czas i przy odrobinie szczęścia wyszedł mu zajebisty format. Dla jego zwolenników oczywiście, do których ja już się nie zaliczam. On się tym bawi i
  • Odpowiedz