Wpis z mikrobloga

#steamdeck #csgo #csgotrade Potrzebuje upłynnić pieniądze ze steama. Myślałem o zakupie poniższego steamdecka i późniejszej sprzedaży na allegro/olx. Z waszego doświadczenia, ludzie celują w nowe/u----i, czy jak to wygląda?
Nie chciałbym zostać z zakupiona konsola bez możliwości jej sprzedaży XD, a z drugiej strony nie chce oddawać 50% kasy, za wymianę na jakichś dziwnych stronach, ze skinami.
Wrobel969 - #steamdeck #csgo #csgotrade Potrzebuje upłynnić pieniądze ze steama. Myśl...

źródło: Screenshot 2025-04-18 at 14.11.17

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pshybysz sprzedawałem przed świętami limitowaną wersję białą, poszła za 2900 a zapłaciłem 3200 o ile się nie mylę, zależało mi na czasie to po 2-3dniach na aukcji poszło bez problemu. Sprzedawalem na olx
  • Odpowiedz
Bardzo szybko sprzedałem dwa Steam Decki, jeden 1tb oled i 512gb oled. Z mojego doświadczenia więcej osób odzywało się po 512gb
  • Odpowiedz
@marvin7 ciężko powiedzieć, jeśli masz czas to i 100zl jak obniżysz to powinno zejść prędzej czy później ale ja bym celował w okolice 1600-1700zl żeby się pozbyć 💁
  • Odpowiedz
@marvin7 możesz próbować nawet drożej wystawiać niż zapłaciłeś, widzę że sporo jest takich aukcji może pelikany się trafią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@downton: Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Mam błąd przy wystawianiu przedmiotu:
"you must have a steam purchase that is between 7 days and a year old with no recent chargebacks or payment disputes"

Wystarczy, że coś kupię na rynku albo steam?
  • Odpowiedz
@marvin7 to też tylko moje zdanie, mogę być w błędzie a tu chodzi o kasę, lepiej żebyś postąpił tak jak sam uważasz najlepiej 🙂wygląda że tak, musisz coś kupić i odblokują
  • Odpowiedz