Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu powie "po co ci to" albo "prowokujesz". Ale wolę być przygotowany i pewny siebie niż naiwnie liczyć na to, że każdy jest dobry. Świat nie jest bajką, a ja wolę mieć realne narzędzie do samoobrony niż potem żałować.
Nosicie coś przy sobie? Macie podobne doświadczenia?
#przemyslenia #samoobrona #gazpieprzowy #bezpieczenstwo #heheszki
źródło: 1000000211
Pobierz