Wpis z mikrobloga

@ignorancie: Może i rozwali armię, może i podzieli polskę, może i cholera wie o co chodziło z tym apartamentem, może i ma podejrzanych znajomych ale przynajmniej nie zna francuskiego
  • Odpowiedz
@ignorancie tak, a Tusk planuje wskrzesić austriackiego malarza.
Takie scenariusze słyszę cały czas przed wyborami z obu stron tej wojenki, jak nie stare dobre rzekome fałszowanie wyborów to teraz wpływy w armii xD ale spoko, jak się c-----o rządzi to trzeba ludzi straszyć bajkami
  • Odpowiedz
  • 13
@ignorancie

Taka jest rola prezydenta z ramienia Kaczyńskiego. Totalny rozpierdziel i ostra bezpardonowa walka o odzyskanie władzy. Dla nich to już nie jest kwestia wyłącznie powrotu do rzeki państwowych pieniędzy, ale być lub nie być. Wygrana kogoś z koalicji to będzie koniec pisowskiego koszmaru. Tusk z prezydentem pomagającym, a nie blokującym i uniewinniającym każdego złodzieja i aferzystę, usunie to plugastwo raz na zawsze. W końcu dla nich to też być albo
  • Odpowiedz
tak, a Tusk planuje wskrzesić austriackiego malarza.

Takie scenariusze słyszę cały czas przed wyborami z obu stron tej wojenki, jak nie stare dobre rzekome fałszowanie wyborów to teraz wpływy w armii xD ale spoko, jak się c-----o rządzi to trzeba ludzi straszyć bajkami

@dzon_lok: oho a ja natomiast widzę że zawsze wraca narracja "nie straszcie PiSem" xD otóż trzeba straszyć bo 8 lat rządów PiS pokazało że ich antypolskie zamiary
  • Odpowiedz
Przeżyjmy to jeszcze raz

@Okcydent: i co to ma udowodnić? Że mylił się w kontekście tego że sekta i spin doktorzy dadzą radę przekonać naiwnych do zagłosowania na nikomu nie znanego Budynia? Ta pomyłka ma obalać to co mówi teraz?
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: I jeszcze to, że jest osobiście skonfliktowany z Nawrockim. Bo w końcu to z Nawrockim przegrał walkę o fotel prezesa IPN-u.

sekta i spin doktorzy dadzą radę przekonać naiwnych do zagłosowania na nikomu nie znanego Budynia?

@bylem_zielonko: W sumie sobie przypomniałem, że sam głosowałem wtedy na Dudę - to były jedne z ostatnich wyborów na, które poszedłem. Teraz to tylko co najwyżej druga tura przeciwko Trzaskowskiemu. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
W sumie sobie przypomniałem, że sam głosowałem wtedy na Dudę - to były jedne z ostatnich wyborów na, które poszedłem. Teraz to tylko co najwyżej druga tura przeciwko Trzaskowskiemu. Pozdrawiam.

@Okcydent: jak wy przeżyjecie to że Trzaskowski wygra. Trzask pękających dup będzie się niósł echem jak Polska długa i szeroka.
  • Odpowiedz
@koral: i to jest właśnie pisowskie s-------e myślenie: tu coś nagiąć, tam coś załatwić, przegłosować w nocy, wsadzić swoich sędziów, zamówić u Koreańczyka aby dużo, ciotkę podłożyć do RN w SSP. Dość. Rzygać się chce. Są procedury i tymi procedurami zostaniecie r-------i.
  • Odpowiedz
  • 1
@SirStoned na Boga widzisz i nie grzmisz XD

Unia miała się spotkać przed grudniem 2023 aby głosować za paktem migracyjnym ale właśnie kręcenie uni aby przełożyć spotkanie na grudzień kiedy koalicja 13 grudnia będzie przy władzy

I można by wymieniać tysiące przykładów
Ślimak to ryba XD
  • Odpowiedz
jak wy przeżyjecie to że Trzaskowski wygra. Trzask pękających dup będzie się niósł echem jak Polska długa i szeroka.

@bylem_zielonko: Pewnie tak jak Polska przeżywa obecnego Tuska. Żyć się da, ale inwestycje wstrzymane. Baj baj CPK. Odroczony atom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz