@ignorancie: Może i rozwali armię, może i podzieli polskę, może i cholera wie o co chodziło z tym apartamentem, może i ma podejrzanych znajomych ale przynajmniej nie zna francuskiego
@ignorancie tak, a Tusk planuje wskrzesić austriackiego malarza. Takie scenariusze słyszę cały czas przed wyborami z obu stron tej wojenki, jak nie stare dobre rzekome fałszowanie wyborów to teraz wpływy w armii xD ale spoko, jak się c-----o rządzi to trzeba ludzi straszyć bajkami
Taka jest rola prezydenta z ramienia Kaczyńskiego. Totalny rozpierdziel i ostra bezpardonowa walka o odzyskanie władzy. Dla nich to już nie jest kwestia wyłącznie powrotu do rzeki państwowych pieniędzy, ale być lub nie być. Wygrana kogoś z koalicji to będzie koniec pisowskiego koszmaru. Tusk z prezydentem pomagającym, a nie blokującym i uniewinniającym każdego złodzieja i aferzystę, usunie to plugastwo raz na zawsze. W końcu dla nich to też być albo
tak, a Tusk planuje wskrzesić austriackiego malarza.
Takie scenariusze słyszę cały czas przed wyborami z obu stron tej wojenki, jak nie stare dobre rzekome fałszowanie wyborów to teraz wpływy w armii xD ale spoko, jak się c-----o rządzi to trzeba ludzi straszyć bajkami
@dzon_lok: oho a ja natomiast widzę że zawsze wraca narracja "nie straszcie PiSem" xD otóż trzeba straszyć bo 8 lat rządów PiS pokazało że ich antypolskie zamiary
@Okcydent: i co to ma udowodnić? Że mylił się w kontekście tego że sekta i spin doktorzy dadzą radę przekonać naiwnych do zagłosowania na nikomu nie znanego Budynia? Ta pomyłka ma obalać to co mówi teraz?
@bylem_zielonko: I jeszcze to, że jest osobiście skonfliktowany z Nawrockim. Bo w końcu to z Nawrockim przegrał walkę o fotel prezesa IPN-u.
sekta i spin doktorzy dadzą radę przekonać naiwnych do zagłosowania na nikomu nie znanego Budynia?
@bylem_zielonko: W sumie sobie przypomniałem, że sam głosowałem wtedy na Dudę - to były jedne z ostatnich wyborów na, które poszedłem. Teraz to tylko co najwyżej druga tura przeciwko Trzaskowskiemu. Pozdrawiam.
W sumie sobie przypomniałem, że sam głosowałem wtedy na Dudę - to były jedne z ostatnich wyborów na, które poszedłem. Teraz to tylko co najwyżej druga tura przeciwko Trzaskowskiemu. Pozdrawiam.
@Okcydent: jak wy przeżyjecie to że Trzaskowski wygra. Trzask pękających dup będzie się niósł echem jak Polska długa i szeroka.
@koral: i to jest właśnie pisowskie s-------e myślenie: tu coś nagiąć, tam coś załatwić, przegłosować w nocy, wsadzić swoich sędziów, zamówić u Koreańczyka aby dużo, ciotkę podłożyć do RN w SSP. Dość. Rzygać się chce. Są procedury i tymi procedurami zostaniecie r-------i.
Unia miała się spotkać przed grudniem 2023 aby głosować za paktem migracyjnym ale właśnie kręcenie uni aby przełożyć spotkanie na grudzień kiedy koalicja 13 grudnia będzie przy władzy
I można by wymieniać tysiące przykładów Ślimak to ryba XD
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji #wybory #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-18 135950
PobierzTakie scenariusze słyszę cały czas przed wyborami z obu stron tej wojenki, jak nie stare dobre rzekome fałszowanie wyborów to teraz wpływy w armii xD ale spoko, jak się c-----o rządzi to trzeba ludzi straszyć bajkami
Taka jest rola prezydenta z ramienia Kaczyńskiego. Totalny rozpierdziel i ostra bezpardonowa walka o odzyskanie władzy. Dla nich to już nie jest kwestia wyłącznie powrotu do rzeki państwowych pieniędzy, ale być lub nie być. Wygrana kogoś z koalicji to będzie koniec pisowskiego koszmaru. Tusk z prezydentem pomagającym, a nie blokującym i uniewinniającym każdego złodzieja i aferzystę, usunie to plugastwo raz na zawsze. W końcu dla nich to też być albo
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-antoni-dudek-pis-popelnilo-potezny-blad-w-sprawie-wyborow-prezydenckich/dhrje1f
źródło: image
Pobierz@dzon_lok: oho a ja natomiast widzę że zawsze wraca narracja "nie straszcie PiSem" xD otóż trzeba straszyć bo 8 lat rządów PiS pokazało że ich antypolskie zamiary
@Okcydent: i co to ma udowodnić? Że mylił się w kontekście tego że sekta i spin doktorzy dadzą radę przekonać naiwnych do zagłosowania na nikomu nie znanego Budynia? Ta pomyłka ma obalać to co mówi teraz?
@bylem_zielonko: W sumie sobie przypomniałem, że sam głosowałem wtedy na Dudę - to były jedne z ostatnich wyborów na, które poszedłem. Teraz to tylko co najwyżej druga tura przeciwko Trzaskowskiemu. Pozdrawiam.
@Okcydent: jak wy przeżyjecie to że Trzaskowski wygra. Trzask pękających dup będzie się niósł echem jak Polska długa i szeroka.
Unia miała się spotkać przed grudniem 2023 aby głosować za paktem migracyjnym ale właśnie kręcenie uni aby przełożyć spotkanie na grudzień kiedy koalicja 13 grudnia będzie przy władzy
I można by wymieniać tysiące przykładów
Ślimak to ryba XD
@bylem_zielonko: Pewnie tak jak Polska przeżywa obecnego Tuska. Żyć się da, ale inwestycje wstrzymane. Baj baj CPK. Odroczony atom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@koral: O NIE GEJROPA UPADA. A tak z ciekawości, po co powielasz mity?