Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś twierdzi że Maxi Oyedele z Legii jest "przereklamowany" to po prostu nie rozumie współczesnej piłki nożnej. Maxi jest piłkarzem na warunki ekstraklasy KOSMICZNYM. I mówimy o chłopaku który ma 20 lat.

Maxi oczywiście ma wady. Jego główną wadą jest brak zaangażowania, bywają mecze w których sobie dostojnie CHODZI po boisku. Czasem też wystarczy mu sprzedać łokieć w żebra żeby go wyłączyć na kwadrans z meczu. Prawdopodobnie dlatego ManU go tak łatwo odpuścił.

Natomiast jeśli już mu się chce i jest zmotywowany, to sufit ma na takim poziomie którego dawno w naszej lidze nie było. To nie jest poziom Vadisa, on MOŻE BYĆ lepszy.
#mecz #legia
thorgoth - Jeżeli ktoś twierdzi że Maxi Oyedele z Legii jest "przereklamowany" to po ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: myślałem, że po tym co napisałeś na tym wideo rzeczywiscie będzie coś ciekawego, a tutaj dosłownie jest 10 podań do tyłu, 5 wybić i 5 wykopnieć piłki spod nóg przeciwnika xd
  • Odpowiedz
@thorgoth: z jednej strony wcześniej wyglądał jak zgubiony dzieciak który odbija się od dorosłych chłopów z drugiej on przyszedł z Anglii gdzie z tego co mi się wydaje nie zadebiutiwal nawet w seniorskiej piłce
  • Odpowiedz
@majzter: No nie wiem, jakiś przerzut na 60 metrów dobry zrobić a najlepiej kilka, jakieś inne długie prostopadłe podania na wybieg. A tutaj same takie cieniasy krótkie odegrania do najbliższego gracza, jakbym oglądał filmiki z 10-letnimi dzieciakami grającymi na orliku.
  • Odpowiedz