Aktywne Wpisy
akro81 +1112
Mรณj post na mikroblogu dotyczฤ
cy zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez ลรณdzkich studentรณw podczas Juwenaliรณw Pล majฤ
cy 1200 plusรณw i realny wpลyw na moลผliwoลci odszukania sprawcรณw tego zdarzenia zostaล usuniฤty. Prawdopodobnie dlatego, ลผe studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposรณb niewulgarny, choฤ w pewnym sensie obraลบliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosลy, choฤ i tak staraลem siฤ waลผyฤ na sลowa. Trudno, ลผeby nie poniosลy przy takiej sytuacji, ale na przyszลoลฤ bฤdฤ
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosลy, choฤ i tak staraลem siฤ waลผyฤ na sลowa. Trudno, ลผeby nie poniosลy przy takiej sytuacji, ale na przyszลoลฤ bฤdฤ

ลบrรณdลo: toyota
Pobierz
affairz +336
KOCHANIII (zachrypniฤtym gลosem jak Pani Seneszyn)
Jeลli Marszaลek @mickpl nie wrรณci (a towarzysz prowadzฤ cy Biaลkov robi wszystko, ลผeby nie wrรณciล) bฤdziemy musieli wybraฤ nowego marszaลka. Chciaลbym nieskromnie zaproponowaฤ swojฤ skromnฤ kandydaturฤ. ( อกยฐ อส อกยฐ)
Poniลผej moje gลรณwne atuty, poparte zaลฤ czonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwaลy, zajmujฤ siฤ tym
Jeลli Marszaลek @mickpl nie wrรณci (a towarzysz prowadzฤ cy Biaลkov robi wszystko, ลผeby nie wrรณciล) bฤdziemy musieli wybraฤ nowego marszaลka. Chciaลbym nieskromnie zaproponowaฤ swojฤ skromnฤ kandydaturฤ. ( อกยฐ อส อกยฐ)
Poniลผej moje gลรณwne atuty, poparte zaลฤ czonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwaลy, zajmujฤ siฤ tym

ลบrรณdลo: rentierz
Pobierz
๐๐ฏโ๐๐ฆ ๐๐ฏ๐ขโ๐ ๐ฝ๐ฏ๐ฒ๐บโ๐๐ฎ, ๐ถ๐ฏ๐ช๐ฟโ๐๐ฑ ๐ป๐ช๐ฎโ๐ฃ๐. ๐๐ป๐ทโ๐ฏ๐ป ๐ค๐ฒ๐ป๐ถโ๐ฐ๐ค โ ๐ฏ๐ฟโ๐บ๐ฏ ๐พ๐ฒ๐ด๐ป, ๐ฃ๐ช๐ฒ๐คโ๐ฎ๐ป ๐ฟ๐ฏ๐ปโ๐ฃ๐ฑ. ๐ค๐ช๐ฟโ๐ป๐ฐ๐ข ๐ฟ๐ฏ๐ป๐ท ๐ฒ๐ฎ๐ฒ๐ปโ๐๐ฒ, ๐๐ฒ๐ป๐ปโ๐ฏ๐ค ๐ป๐ฒ๐ท ๐ฃ๐ฏ๐ปโ๐ฐ๐ค. ๐๐ฎ๐ฟโ๐ป๐ฏ๐ป ๐ฃ๐ฒ๐ป.
๐ฟ๐ฏ๐ขโ๐ค๐ฒ๐ฃ ๐ถ๐ฒ๐ป ๐ฝ๐ฏ๐ฟโ๐๐บ๐ฏ: "๐พ๐ฒ๐ป ๐ฒ๐ข ๐ป๐ช๐ข?" "๐ฒ๐ข ๐ฟ๐ช๐ป ๐ป๐ฒโ๐ค๐ฐ๐ป". ๐ฏ๐ขโ๐ป๐ฑ๐ป: ๐ค๐ฏโ๐ฟ๐ป๐ช ๐๐ฒ๐ค, ๐๐ฒ๐คโ๐ป๐ฒ๐ข ๐ป๐ฒ๐ปโ๐ฃ๐ฒ๐ช๐ป. ๐๐ญ๐คโ๐ป๐ท๐ฏ๐ฟ โ ๐ค๐ฒ๐ป'๐ธ๐ฒ๐ข. ๐โ๐ข๐ฒ๐ป ๐๐ฏ๐ป. ๐๐ช๐ขโ๐ฃ๐ฏ๐ป ๐ป๐ช๐ทโ๐ป๐ฏ๐ฟ.
๐ฃ๐ชโ๐ฟ๐ช๐ข ๐ป๐ฒ๐บโ๐ป๐ฒ๐ข ๐ธ๐ฏ๐ฟ๐ท? ๐๐ช๐ปโ๐ข๐ฎ๐ฟ ๐ธ๐ฏ๐ค ๐๐ป๐ฎ๐คโ๐ฃ๐ฎ๐ช?
#przeruchanememy
#przemyslenia #samoobrona #bron #bezpieczenstwo #pdk #gazpieprzowy #heheszki
ลบrรณdลo: alienator
Pobierz