Aktywne Wpisy
Adolf_hit_her +415
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta

źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz
kluha666 +156
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak

źródło: 1000009624
Pobierz
nawet jakbym rozkręcił na miejscu (a wolałbym nie bo jak ktoś mi patrzy na ręce to nawet podpisać się nie umiem) to i tak mi brakuje z 20cm ja już nie mam siły panowie ja już nie daję rady zawsze pod górę
nic nie widziałem ale nie płaciłem majątku za dowóz
A i jeżeli coś wystaje z samochodu, to na końcu ładunku przywiąż/ przyklej coś odblaskowego (np kamizelkę).
niby się da ale to kupa problemów będzie bym musiał fotel wyjąć najlepiej
W każdym razie trzymam kciuki i dasz radę (。◕‿‿◕。)
Pewnie bez rozkręcenia się nie obędzie, ale nie stoisz przed niemożliwym.
Chyba bym postarał się tego wyzbyć, też kiedyś tak miałem, że nie potrafiłem robić jak ktoś mi patrzył na ręce. Zawsze jest ten pierwszy raz a oszczędność na transporcie to doskonała motywacja dla każdego żymianina.