Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +497
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
Nie zapraszam do dyskusji, bo chce mi się rzygać jak na was patrzę.
#polityka #aborcja #oswiadczenie
- Jej komentarz zaczyna się od 1m25s jak ktoś nie chce Brauna oglądać.
Nic dodać nic ująć.
https://streamable.com/jd4vvy
@mstasiek: chyba bardzo powierzchownie czytałeś jej komentarze bo nie raz wypowiadała się przeciwko aborcji na życzenie w późnym okresie ciąży.
Bzdury
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niedowiarek: przecież większość z tych którzy popierają brauna o pillowcy, możesz sobie po profilach sprawdzić xd
Komentarz usunięty przez autora
źródło: e53b9379-3703-44b5-b5a8-c32c0b308ac8
Pobierz@mstasiek: Ona może mieć poglądy jakie chce. Tak samo jak Braun, żeby wieszać komunistów na latarniach. To nie ma nic do rzeczy.
I nikt jej nie namawiał do aborcji. Sama chciała, ale trafiała tylko na "klauzulowców", którzy zamiast jej pomóc to odwlekali tę sprawę ile mogli. I nawet jeśli prawnie to był płód,
Dodatkowo będziemy dobijać każdego ciężko chorego ze słabymi rokowaniami.
Miałeś wypadek? Przerwany rdzeń kręgowy? Mamy świetnebrozeiazanie - kula w łeb. Tacy miłosierni jesteśmy.
A może po prostu nie umiesz tego zaakceptować, bo gryzie ci się to zbytnio z przekazem religijnym, nakazującym żyć w bólu bo...tak chce bożek żydów wymyślony kilka tys lat temu?
@mstasiek: oj żeby tak ciebie los postawił kiedyś w takiej sytuacji, że będziesz miał nieuleczalnie chore dziecko w drodze i ktoś ci wtedy powie, że technologia zagwarantuje mu znośne życie.
Ha tfu na takich obrzydliwych podludzi.
Dlaczego od razu zakładasz że moja postawa jest związana z wiarą?
W tym przypadku jedynym wiadome faktem jest to że zabito dziecko. Diagnozy były dwie, a za właściwą uznano drugą. Cała linia obrony pro aborterow polega na