Aktywne Wpisy
akro81 +1112
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę

źródło: toyota
Pobierz
affairz +336
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym

źródło: rentierz
Pobierz
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu powie "po co ci to" albo "prowokujesz". Ale wolę być przygotowany i pewny siebie niż naiwnie liczyć na to, że każdy jest dobry. Świat nie jest bajką, a ja wolę mieć realne narzędzie do samoobrony niż potem żałować.
Nosicie coś przy sobie? Macie podobne doświadczenia?
#przemyslenia #samoobrona #gazpieprzowy #bezpieczenstwo
źródło: medsieval_weapons__morning-star__medieval-britain
Pobierz