@karolinka6: Po takim promowaniu OF na insta już nie ma niczego do ukrycia. W ogóle po pokazaniu twarzy to tylko kwestia czasu, aż wszyscy w ich życiu się o tym dowiedzą.
@abazur-budzkiet: b--ń borze jej teraz nie wybielam, dla mnie jako potencjalna partnerka byłaby skreślona (za posiadanie of). Niemniej ładnie kosi frajerow na kasę. Mój kolega zrobił research i na tym of cycka nie zobaczysz. Nie mówiąc o innych „aspektach” których nie zobaczysz jeszcze bardziej. Serio na jakimś maxmodels można znaleźć więcej nierzadko. Zanim zwyzywacie kolegę od spermiarzy, że zapłacił za to itd to otóż nie. Nie zapłacił. Znalazł w necie,
Jak to jest. Na pewnej grupie pracy napisali ze w byle korpo po studiach mozna dostać 10k na rękę ale z tego co sie orientuje nikt z moich znajomych nie ma takiej wyplaty. O której korpo i jakie stanowiska chodzi?
Aga, dziecko
źródło: temp_file6923192631815140470
PobierzNie spodziewałem się że będzie promować of w taki sposób
po tym jak zachowywała się w hotelu nie spodziewałbym się
po tym jak zachowywała się w hotelu nie spodziewałbym się
źródło: temp_file6610484226825080207
Pobierzźródło: temp_file5235382366326620424
PobierzMoże obie, po prostu kosi kasę na of a w życiu jest normalna jak w programie
Na pewno Aga już zalewa się łzami, że użytkownik wykop.pl jej nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)