Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak sobie radzicie z kreatyna i białkiem przy rodzinnym stole w Wielkanoc? Myślałem o tym żeby wziąć w małe pudełeczka jedno i drugie, i w toalecie sobie wziąć gdy nikt nie będzie widział. Nie chcę tego robić przy stole bo zaraz będą teksty że sterydy, niszczę sobie zdrowie itp., weliec dosypanie tego do sałatki jarzynowej czy mazurka no niestety odpada. Ewentualnie czy jak nie wziąłbym kreatyny i nie udałoby mi się trzymać białka przez najbliższe 3 dni, to mocno na mnie wpłynie negatywnie? #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: uznam że to nie zarzutka i odpowiem normalnie. Ile Ty masz lat że boisz się takich rzeczy? Co Cię obchodzi co tam wujas z ciotką powiedzą xD jeszcze to kitranie się w kiblu xD
  • Odpowiedz
i w toalecie sobie wziąć gdy nikt nie będzie widział.

@mirko_anonim: dobrze kombinujesz. Najlepiej wchodzi wciągane nosem z deski kiblowej.

Ewentualnie czy jak nie wziąłbym kreatyny i nie udałoby mi się trzymać białka przez najbliższe 3 dni, to mocno na mnie wpłynie
  • Odpowiedz
nie udałoby mi się trzymać białka przez najbliższe 3 dni, to mocno na mnie wpłynie negatywnie?

@mirko_anonim: panie to równie dobrze możesz już się położyć do łóżka w hospicjum. Nic już nie będzie z tego życia jak trzy dni nie weźmiesz białka
  • Odpowiedz
@MonsieurLaBoule ogólnie to z tą kreatyna to nie jest tak do końca

Bo nawet jak jest 5 g w pół kilo czegoś to przyswajalność jest dużo niższa z pożywienia , bo różne czynniki wpływają na trawienie itp żeby powstała kreatyna to muszą być różne związki

Tym tokiem, praktycznie można było sobie tak dietę ułożyć że kreatyny można by było wcale nie brać ale to tak nie działa.
  • Odpowiedz
@tomekx11994 ja przy wadzę 80 kg biorąc 8 000 przez ostatni rok na ostatnim badaniu w listopadzie miałem 136 witamine D z krwi.

Później zszeszedłem na 4000 i w styczniu zrobiłem jeszcze raz i miałem 90

Także zakładam że u mnie optymalna teraz jak organizm jest już w miarę nasycony to jest 6000, żeby utrzymywać około 100
  • Odpowiedz