Aktywne Wpisy

jakie są wasze ulubione obiady, które można zrobić na 2-3 dni i dalej są spoczko? #gotujzwykopem #jedzonko

Mówi się, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni ale jest też Iga Świątek która ma miliony, ale jest szpetna jak noc listopadowa i absolutnie nic jej już nie pomoże.
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden
Jak sobie radzicie z kreatyna i białkiem przy rodzinnym stole w Wielkanoc? Myślałem o tym żeby wziąć w małe pudełeczka jedno i drugie, i w toalecie sobie wziąć gdy nikt nie będzie widział. Nie chcę tego robić przy stole bo zaraz będą teksty że sterydy, niszczę sobie zdrowie itp., weliec dosypanie tego do sałatki jarzynowej czy mazurka no niestety odpada. Ewentualnie czy jak nie wziąłbym kreatyny i nie udałoby mi się trzymać białka przez najbliższe 3 dni, to mocno na mnie wpłynie negatywnie? #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Jak można przy stole wielkanocnym nie trzymać białka? Gdzie nie spojrzysz tam jajka lub wędliny
@mirko_anonim: dobrze kombinujesz. Najlepiej wchodzi wciągane nosem z deski kiblowej.
@mirko_anonim: panie to równie dobrze możesz już się położyć do łóżka w hospicjum. Nic już nie będzie z tego życia jak trzy dni nie weźmiesz białka
Bo nawet jak jest 5 g w pół kilo czegoś to przyswajalność jest dużo niższa z pożywienia , bo różne czynniki wpływają na trawienie itp żeby powstała kreatyna to muszą być różne związki
Tym tokiem, praktycznie można było sobie tak dietę ułożyć że kreatyny można by było wcale nie brać ale to tak nie działa.
Później zszeszedłem na 4000 i w styczniu zrobiłem jeszcze raz i miałem 90
Także zakładam że u mnie optymalna teraz jak organizm jest już w miarę nasycony to jest 6000, żeby utrzymywać około 100
@mirko_anonim: Mam to głęboko w p-----e, zamykam 2/10