Wpis z mikrobloga

#weed #narkotykizawszespoko Siema, gdzie najlepiej zapalić 420 żeby nie było przypału? Jak coś palenie na chacie niestety odpada, więc zostają miejscówki na mieście, za każdą NORMALNĄ odpowiedź bym był wdzięczny :⁠-⁠)
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kristo-ferek: Załatw se z apteki, miej na to papier i pal gdzie chcesz. Już pomijam fakt, że w aptece idzie ogarnąć 15 gram za 200 - 300 zł (patrz gdzie po lek, cannabis flos 18% - niektóre apteki mają "krótkie daty ważności"). Polecam Aspot Clinic wizyta tylko 50 zł. Noszę ze sobą papier, waporyzator i mogę bez przypału waporyzować na mieście (w przypadku palenia mogą się d---------ć). Dodatkowo zaletą jest
  • Odpowiedz
@trzyem: Waporyzator daje mi lepszą fazę - sativa działa jak sativa i mocno pobudza, indica kładzie do snu. Podczas palenia musisz wszystko spalić, a tutaj możesz dawkować odpowiednio. Poza tym to spora oszczędność, która się zwróci bo podczas palenia trafia do Ciebie mniej THC, więcej się marnuje w procesie spalania. Poza tym waporyzacja ma świetne walory smakowe.
  • Odpowiedz
@GrzegorzFloryda69:
Nie wiem jak to działa bo to nielogiczne ale waporyzatory działają słabiej. Gryzie się to z tym że są bardziej ekonomiczne. Do dziś nikt mu tego nie wytłumaczył skąd się to bierze ta różnica. Ponoć od przyzwyczajenia do substancji smolistych w dymie
  • Odpowiedz
@trzyem jak se ustawisz 220 stopni to mocno kopie. To że działają słabiej to kwestia pojemności komory, mi 0.15 stracza. Jak za słabo to odpalasz jeszcze raz - w przypadku palenia tak nie zrobisz bo popiołu raczej już nie zapalisz xD
  • Odpowiedz
@GrzegorzFloryda69: miałem wapka do którego wchodziło nawet 0.5g i wapowanie na maksymalnej temperaturze nie dawało tak satysfakcjonującego efektu jak palenie.
Co prawda jak się zrobiło długą przerwę od marihuany to później taki wapek potrafił mocno zadziałać ale to dalej nie to samo. Brakuje tej gonitwy myśli, silniejszej euforii czy też takiego bardziej psychodelicznego efektu
  • Odpowiedz
@trzyem: Bo spala się całe naraz to jak chcesz się szybko u--------ć to fakt joint, czy bonio. Jednak jak ma mi to pomóc na bezsenność to ładuje indice do wapka i działa to na mnie 100 razy lepiej, a jak za słabo to odpalam (te same zioło w sensie te częściowo zwaporyzowane już) jeszcze raz. Zresztą jak pale na mieście to też nie chce mieć mocnej p---y tylko taką w
  • Odpowiedz