Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Waporyzator to nie ta sama faza + J--------e jak bardzo to musi psuć smak dodawanie jakiś dodatków do waporyzacji
Nie wiem jak to działa bo to nielogiczne ale waporyzatory działają słabiej. Gryzie się to z tym że są bardziej ekonomiczne. Do dziś nikt mu tego nie wytłumaczył skąd się to bierze ta różnica. Ponoć od przyzwyczajenia do substancji smolistych w dymie
Co prawda jak się zrobiło długą przerwę od marihuany to później taki wapek potrafił mocno zadziałać ale to dalej nie to samo. Brakuje tej gonitwy myśli, silniejszej euforii czy też takiego bardziej psychodelicznego efektu