Aktywne Wpisy

inkill +1838

Soczi +141
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
Uciekam od kompa po pracy do przydomowego warsztatu i o ile nigdy z czegoś takiego nie korzystałem bo mi nie potrzebne było, tak w warsztacie cholernie by się przydało. Potrzebuję od czasu do czasu coś policzyć, podzielić jakiś wymiar na odcinki, wyliczyć kąty czy nawet zmienić muzykę mając uj...ne ręce w smarze. Przyszło mi do głowy że takie wydawane polecenia tu właśnie sprawdziłyby się idealnie.
Działa to w Polsce? Niby cały ten english mam w małym palcu bo od dziecka cartoon netrwork oglądałem zanim był po polsku, tak jednak wolałbym to mieć jednak po husarsku. Jakie są obecnie możliwości (darmowe/płatne) dla takiej usługi? Jak dobrze to działa i czy warto?
#alexa #googlehome #ai #sztucznainteligencja #homeassistant #asystentgoogle #siri #komputery #technologia #warsztat #obrobkametali
źródło: obraz_2025-04-18_103611918
PobierzSiri… wiadomo polskiego nie obsługuje…
Alexa… na 99% nie ma naszego języka (nie używałem ale się domyślam)
Ja bym zastosował jakiś tablet na androidzie jako
źródło: obraz_2025-04-18_115206059
Pobierz