Aktywne Wpisy

sarnamarna +29
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Jako, że mam pecha do samochodów i nie ważne czy płacę za auto £500, £5000 czy £20000 i tak jeżdżę zepsutym - zastanawiam się nad leasingiem. Przeszukuję różne oferty i strony. Trafiłem na coś takiego: https://www.leaseloco.com/car-leasing/hyundai/tucson/16t-hybrid-n-line-s-5dr-auto/49212/2-24-5000-12-1/09ec3772f69c44124c7c729f22a96266/config
Zastanawiam się na ile taka oferta jest w ogóle realna? Nie spodziewam się, że to całkowity koszt, ale czy ktoś może się wypowiedzieć jakie są szanse na auto tego typu przy wpłacie powiedzmy £3500 na początek, a potem £350 miesięcznie max? Da się zmieścić w takim przedziale? Czy inne koszta typu admin fee itd wywindują to na powiedzmy £500/miesiąc? Chcę zebrać jakieś informacje od kogoś kto już auto w leasingu miał, zanim podam gdzieś swoje dane kontaktowe i zasypią mnie mailami, sms-ami i telefonami.
Dziękuję za odpowiedzi.
Komentarz usunięty przez autora
To jaki deal ci dokładnie dadzą zależy od twojego credit score itd.
Jakby Cie ominęło, to właśnie w UK jest afera o to, jak dealerzy naliczali odsetki ludziom według wlasnego uznania. Ludzie którzy zoatali tak poszkodowani mogą ubiegać się o zadośćuczynienie.
Bank dawal dealerowi umowę i w pewnym stopniu wolną rękę przy ustalaniu wysokości odsetek (generalnie wysokości procentu na jaki klient dostawał kredyt na samochód, czy ile potem splacał co miesiąc) - no i po jakimś czasie wyszło, że pracownicy naciskali na klientów żeby
@tomek_wcale_nie_tomek zobaczymy, po świętach się pewnie skontaktują z pełną ofertą.
@moglesznamizjednejwazy nie wstydź się swoich myśli, tu sami swoi :)
te dwie stronki 100% legit:
Jesli nie masz zaufanego mechanika ktory ci doradzi co kupic lub nie kupujesz od kogos komu mozna zaufac to polecam ci BRUTALNA metode jak odsiac oszustow i chohsztaplerow, cfaniakow,
Widzisz ogloszenie, dzwonisz, umawiasz sie na wizyte,jazde, I mowisz czy jest w stanie oposcic z ceny 50-100£, 99% sprzedajacych sie
@sorek i tak to ona używa auto w 80%. Ja jeżdżę jako dawca organów (zarejestrowany). (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Jofiel
Komentarz usunięty przez autora