Aktywne Wpisy

źródło: 1000017306
Pobierz
DwaKolory +9
Czy może ktoś na serio wyjaśnić, dlaczego Tesla po katastrofalnych wynikach i generalnie dość niepewnej przyszłości związanej z wojenką gospodarczą, rośnie kolejny dzień o kilka procent?
Ale pytam serio. Czy tu cały czas od kilku lat ludzie żyją tym, że kiedyś tam w przyszłości będą jeździć taksówki? Ja nawet nie kwestionuję tego, że takie taksówki będą, ale trudno jest uwierzyć, że poprawią one kilkunastokrotnie zyski tej spółki...
#gielda #tesla
Ale pytam serio. Czy tu cały czas od kilku lat ludzie żyją tym, że kiedyś tam w przyszłości będą jeździć taksówki? Ja nawet nie kwestionuję tego, że takie taksówki będą, ale trudno jest uwierzyć, że poprawią one kilkunastokrotnie zyski tej spółki...
#gielda #tesla
#zdrowie #silownia #nadwaga #otylosc
źródło: image
Pobierzźródło: 6555dfe2a21b65634ff5bfd09db69e54b467a90e144312da76907c6df70d1074,w800~2
Pobierz@Summer92: a czemu ex. grubas miałby nie mówić o tym, że sam wpierzał jak świnia? Bo co, inne tuczniki się oburzą?
@kingcel: No zmienia zmienia, sam się zapasłem na 92 przy 1,8m i tą tuszę było czuć, do tego jakieś refluksy, gorsze trawienie i ogólnie obciążenie organizmu. Zszedłem na 82kg i bez porównania- żadnych rennie ani raphacholinów, bez których przy tamtej wadze było coraz ciężej.
Utuczyłem się przez w----------e jak prosię i tu żadne
@Bpnn: Grubi, zyją krócej. To zdrowo żyjący chudzi są największym obciażeniem. Opieka geriatryczna jest bardzo kosztowna, do tego obciążają i tak ledwo dyszący ZUS. Pomijam już fakt, że stawiania siebie w roli podmiotowej, jako mięso do tego aby układ działal i organizacja nie cierpiała, jest uwłaczające.
@Smyk123456: kto miałby to oceniać?
@Bpnn: Tylko że tak można sklasyfikować każdą grupę społeczną :D
Palacze, pijący, ćpuny, ludzie uprawiający sport (częstsze kontuzje), ludzie mający niebezpieczne zawody, a nawet ludzie pijący kawę (która uzależnia jak wszystko inne).
W Szwajcarii mam ubezpieczenie które jest wyliczanie na takiej podstawie. Wystarczy że w jednym roku masz problem chociażby z plecami i składka idzie x2. Masz w rodzinie kogoś z rakiem? Ok, jesteś w grupie ryzyka i znowu kilka chf w górę. Kończysz 25 lat to jest kolejna podwyżka bo jest ryzyko ciąży (to akurat tylko kobiety).
W aplikacji od ubezpieczyciela mam nawet opcje śledzenia aktywności
źródło: 1000014981
Pobierz