Aktywne Wpisy
nati289 +17
Byłam na 5 randkach z #tinder przez ostatnie 2 miesiące, 26 lat, myślę, że jestem całkiem atrakcyjna, takie 7/10, szukam faceta zaradnego, opiekuńczego, dbającego o siebie i przede wszystkim takiego, który na pierwszym miejscu stawia kobietę i jej potrzeby.
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Urynowyurynator +151
Drodzy maturzyści, jeśli jeszcze nie złożyliście papierów na studia to dam wam dobrą radę. Nie idziecie na informatykę. Serio. Rynek pracy jest rozku#wiony jak piz#a przeciętnej polki po karuzeli kutasow.
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie
Moja pierwsza randka z Tindera, byl spacer i potem jedzonko. Cudnie, otworzyla sie na momencie, spodobala bardziej niz na fotkach, zgodzila sie na wyjazd nad morze na kolejny dzień. Tam byla oczarowana, ze ja zabralem w niedziele. Wczoraj sie spotykamy, spacer caly przebiega takze swietnie a pod koniec mowi ze jeszcze jednak nie jest gotowa na relacje i to nie jest moja wina bo jestem super facetem, ze chce dalej ze mna utrzymywac kontakt ale ona nie moglaby z powodu czasu oddac mi sie w 100% w relacji, mozemy wychodzic na spacery ale nie bedzie mogla ze mna byc a szczerosc jest dla niej najwazniejsza i nie chce udawac. Pewnie to moja wina i zrobilem cos zle, ale druga randka nad morzem? Malo kto ma cos takiego wiec sadze ze dalem z siebie 99%. Mega szkoda mi tej relacji bo jestem z zadupia, ona tez byla, mielismy podobne zainteresowania, czulem ze to jest to i sie przejechalem. Wracamy tam gdzie miejsce frajerow… do #przegryw #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Widocznie pojawił się jakiś chad ostroszczęki 190 cm i 20 tys. zł netto miesięcznie, więc poszedłeś w odstawkę, ale że ona cwaniara jest, to chce cię trzymać jako koło zapasowi na wypadek gdyby z chadem nie wyszło.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: xdddddddddddd miej ty godność
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: haha, prawda taka, ze jakis hindus 160 cm z fabryki smrodu otworzonej pod powiatowym pomachal jej swoja egzotyczna kutanga. piszemy przeciez o p0lkach
@karokrakow: #pieklokobiet xd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: XDDDD