Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja pierwsza randka z Tindera, byl spacer i potem jedzonko. Cudnie, otworzyla sie na momencie, spodobala bardziej niz na fotkach, zgodzila sie na wyjazd nad morze na kolejny dzień. Tam byla oczarowana, ze ja zabralem w niedziele. Wczoraj sie spotykamy, spacer caly przebiega takze swietnie a pod koniec mowi ze jeszcze jednak nie jest gotowa na relacje i to nie jest moja wina bo jestem super facetem, ze chce dalej ze mna utrzymywac kontakt ale ona nie moglaby z powodu czasu oddac mi sie w 100% w relacji, mozemy wychodzic na spacery ale nie bedzie mogla ze mna byc a szczerosc jest dla niej najwazniejsza i nie chce udawac. Pewnie to moja wina i zrobilem cos zle, ale druga randka nad morzem? Malo kto ma cos takiego wiec sadze ze dalem z siebie 99%. Mega szkoda mi tej relacji bo jestem z zadupia, ona tez byla, mielismy podobne zainteresowania, czulem ze to jest to i sie przejechalem. Wracamy tam gdzie miejsce frajerow… do #przegryw #tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 105
przewidujący-radykał-43:
Widocznie pojawił się jakiś chad ostroszczęki 190 cm i 20 tys. zł netto miesięcznie, więc poszedłeś w odstawkę, ale że ona cwaniara jest, to chce cię trzymać jako koło zapasowi na wypadek gdyby z chadem nie wyszło.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie copuj chłopie, co w takim razie nie zagrało skoro wszystko tak dobrze szło? Masz dla niej za mało wzrostu lub/i za słabą mordę. Gwarantuję Ci, że dla chada na relacje jak najbardziej znajdzie czas.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @schweizer: pytalem po spotkaniu bo zostalismy na stopie friendzone, powiedz szczerze dlaczego tak, mowi ze problem absolutnie nie lezy we mnie tylko w niej, ze nie wie czego chce i nie ma czasu ale chce utrzymywac ze mna kontakt bo przyjemnie sie spedza razem czas. Glupie ale tak to wygladalo, a mowie moze moj typ osoby ci nie pasuje albo wyglad? To mowi ze gdyby
  • Odpowiedz
@schweizer: jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o wygląd. Różowe mówią na to "to coś". Nie ma "tego czegoś". OP się mógł starać, zabierać na jedzonko, na plażę ale gadziego mózgu nie oszuka.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Tak jak pisze @Snowflake_ marne szanse żeby pierwsza randka z Tindera była tym strzałem w 10. To że ktoś się dobrze bawił to jeszcze nie znaczy że długoterminowo coś wam zaklika. Przede wszystkim nie nastawiaj się że od razu z jakiegoś spotkania będzie związek, bo przeżyjesz wiele rozczarowań. Kumpela przerobiła za 30-40 randek zanim znalazła kogoś, kto jej się podobał i jednocześnie ona mu spasowała. Też miała trochę spotkań,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jesteś strasznie naiwny, kolego. One nigdy Ci nie powiedzą wprost, jak jest, bo muszą dbać o reputację. Siedzi na tinderze, spotyka się z facetami, a potem sie jej nagle przypomina, że tak w ogóle to nie ma czasu. Dla chada, na którego aktualnie poluje, czas się magicznie znajdzie, zapewniam.
  • Odpowiedz
Widocznie pojawił się jakiś chad ostroszczęki 190 cm i 20 tys. zł netto miesięcznie, więc poszedłeś w odstawkę, ale że ona cwaniara jest, to chce cię trzymać jako koło zapasowi na wypadek gdyby z chadem nie wyszło.

@mirko_anonim: haha, prawda taka, ze jakis hindus 160 cm z fabryki smrodu otworzonej pod powiatowym pomachal jej swoja egzotyczna kutanga. piszemy przeciez o p0lkach
  • Odpowiedz
Moja pierwsza randka z Tindera (...) i potem jedzonko (...)zgodzila sie na wyjazd nad morze na kolejny dzień

@mirko_anonim: XDDDD

jeszcze jednak nie jest gotowa na
  • Odpowiedz