@stara_biauka_ @Krupier: Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że pomalowałeś sprayem stary taboret? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jakiego to ty (specjalnie z małej litery)
@Dwudziestydrugi: jakbys cala noc siedział w kasynie w dymie od papierosów palonych przez cyganów obwieszonych złotem i grających w ruletke to też byś robił cokolwiek żeby odpocząc po nocce w takim srodowisku
Swoją drogą fajnie wyszło. Spoko pomysł z tym sprayem, chyba skorzystam i sam wreszcie pomaluję skrzynkę drewnianą z castoramy, którą pomalowałem jakimś impregnatem i wygląda okropnie, a jeszcze tyle było z tym pieprzenia...
To co powiesz na to, że ja specjalnie urlop wziąłem wczoraj tylko po to bo se wymyśliłem, że czas najwyższy trawę skosić tym bardziej, że pogoda miała być? XD
Tak, chłop wziął urlop na koszenie trawy, dajcie spokój.
Czy ja kiedyś przyjdę na tę działkę by po prostu odpocząć? XD
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny
źródło: 1000036912
Pobierzźródło: 1000036914
PobierzJak drapiesz sie ze uchem to też pracujesz?
@stara_biauka_: oho, i mamy pierwszego klasycznego wykopka. XDD
Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu.
Ale może wyjaśnisz z czego?
Z tego, że pomalowałeś sprayem stary taboret?
Przerost formy nad treścią.
Ale przed kolegami będziesz szpanował jakiego to ty (specjalnie z małej litery)
@Krupier: chłopy w pewnym wieku to p------e są xD
Swoją drogą fajnie wyszło. Spoko pomysł z tym sprayem, chyba skorzystam i sam wreszcie pomaluję skrzynkę drewnianą z castoramy, którą pomalowałem jakimś impregnatem i wygląda okropnie, a jeszcze tyle było z tym pieprzenia...
@EnderWiggin: nie chciało mi się już, a poza tym to idzie na zewnątrz do instalacji artystycznej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 6eb9e52ef8ae5e01acfea433e5fdf8ac17dad756956d94f6297d573564d48518
PobierzTo co powiesz na to, że ja specjalnie urlop wziąłem wczoraj tylko po to bo se wymyśliłem, że czas najwyższy trawę skosić tym bardziej, że pogoda miała być? XD
Tak, chłop wziął urlop na koszenie trawy, dajcie spokój.
Mi się też udało skosić wczoraj i przedwczoraj trawnik na szczęście, bo od rana deszczyk pada i jakbym tego nie zrobił to bym musiał kosą naparzać.