Aktywne Wpisy

njay +217
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +659
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Cały czas sie zastanawiam czemu żaden rząd do tej pory nie ustandaryzowal cenowki.
źródło: IMG_5401
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kocham Dino za cenówki, wszystkie białe, czytelne (po prostu cena za 1 sztukę produktu), jak jest normalna promocja na produkt to zielone, a jak jest rabat w stylu 2+1 gratis to jest to też biała cena, ale karteczka jest dwa razy większa niż standardowa, i wszystko dużą, czytelną czcionka. Nie ma na każdej cenie oczojebnych kolorów i
@noniezlepl: Na wschodzie to się nazywa korupcja a u nas lobbing. Tak, duże sieci handlowe i producenci z branży spożywczej mają swoich ludzi, którzy na różnych komisjach sejmowych wpływają na zmiany lub blokują te niekorzystne. Jak z PZFD i innymi. Po prostu w białych rękawiczkach, z kulturką robią taką politykę, żeby dymać społeczeństwo.
źródło: Vulpes_zerda_Prague_ZOO
Pobierzźródło: 4ur2wk
Pobierz@noniezlepl: bo to jeden sklep o--------a. Tam raczej powinna wejść inspekcja handlowa (cenówki), sanepid (ogólny syf w sklepie) oraz straż (zastawione wyjście ewakuacyjne)
źródło: temp_file3573369941170537689
PobierzJest jakakolwiek szansa dla tego narodu?
źródło: temp_file3239475979578097374
Pobierz