Aktywne Wpisy

Soczi +290
Komuś się sufit na łeb spie... spadł. 275 zł za kg czekolady, w której jest 46% cukru. I to w promocji! Może dlatego została tylko jedna sztuka. Jeszcze na na biedronkowych wypiekach rogalik zamiast 3 zł kosztował 9 zł bo "dubajski" XD
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska
#biedronka #lindt #czekolada #czekoladadubajska

źródło: 1000001223
Pobierz
dawid-hopek +23
Jak to mówi młodzież, jackpot, big win ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file3209907910078893468
Pobierz
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu powie "po co ci to" albo "prowokujesz". Ale wolę być przygotowany i pewny siebie niż naiwnie liczyć na to, że każdy jest dobry. Świat nie jest bajką, a ja wolę mieć realne narzędzie do samoobrony niż potem żałować.
Nosicie coś przy sobie? Macie podobne doświadczenia?
#przemyslenia #samoobrona #gazpieprzowy #bezpieczenstwo
źródło: img
Pobierz@elukubracja_depresji: Patrzą, bo wiedzą, że nie jestem łatwym celem — i o to chodzi.
Wolisz mieć gaz schowany, żeby wyglądać grzecznie i liczyć, że agresor grzecznie poczeka, aż go wyciągniesz? Powodzenia. Ja wolę odstraszać zanim cokolwiek się wydarzy. Prewencja > reakcja.
Nie noszę gazu dla poklasku, tylko dla bezpieczeństwa. Jak będziesz leżał w rowie i szukał swojego
@pyszniarz: XDDD
Nic nie robi takiego wrażenia na agresorze jak kopyto przy pasku
Komentarz usunięty przez moderatora