Aktywne Wpisy

sarnita +107
Mam wrażenie, że zwyczajne życie zostało dziś totalnie zdegradowane. Brak wielkich sukcesów = przegryw. Brak egzotycznych wakacji = nuda. Brak dram i zwrotów akcji = nic się nie dzieje. A może… właśnie o to chodzi?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?
Stała praca, spokojny wieczór, ktoś obok, brak chaosu – to kiedyś był cel, a teraz wygląda jak plan minimum.
Czy ludzie jeszcze umieją docenić zwyczajność, czy już tylko gonią za czymś, żeby mieć co pokazać innym?

bArrek +4
Wskaż choć jeden bardziej kultowy samochód niż g klasa nie wskażesz

Jeszcze raz - szacun dla Ciebie i Twojej różowej za szybką reakcję
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota:
13.03 ;)
Rodo srodo
Niestety (tzn. z mojej perspektywy NIESTETY) temat jego danych (a wiedzą o nim wszystko) jest ukrywany ¯\(ツ)/¯ tzn. każdy w tym sklepie już wie jaką ma
Komentarz usunięty przez moderatora
1) Nie zesraj się.
2) Nie jestem głupi. Nawet jeśli prawnie nic mu nie grozi, to wszyscy będą teraz wiedzieć o jego...
Nie chodzi o wizerunki. Nawet na tym jego video też widać twarz tej kobiety od pośladów.
Chodzi tylko o to, że typ jest p....lony i to zdrowo. Ma na-bane w garze.
W każdym razie po wyglądzie byś nie powiedział, że ma takie zainteresowania. A teraz będzie o tym wiedział każdy. Wszyscy, w sklepie, w okolicy. w rodzinie i w pracy.
Komentarz usunięty przez moderatora
:)))))))))
Ty tez masz majty osrane? To Twój kolega? Czy to Ty z drugiego konta? Dobra. Szkoda czasu na trolla. Lecisz na bloka :* <3
źródło: image
Pobierz@_Morgoth_: mówisz o tym zdjęciu z photoshopa ? xD
źródło: obraz_2025-04-19_171847194
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora