Wpis z mikrobloga

• 1
@JonaszSynGrazyny:

Kurde. Nie wiem...
Trudna sytuacja bo jej nie przemyślałem jeszcze. Filmik zobaczyłem 30 minut temu xD

Może faktycznie nie ma co wrzucać i sobie problemów robić, ale okoliczni mieszkańcy i pracownicy tej biedronki będą wiedzieli kto to jest. A typ chyba gdzieś tutaj w okolicy mieszka bo łazi po tej biedrze, kakadu tzn. tych salonikach tam... więc powodzenia XD
  • Odpowiedz
  • 9
@_Morgoth_ Przerąbane, że próbując zdemaskować jakiegoś zwyrola i uchronić przed nim kolejne osoby, jednocześnie musisz uważać, żeby nie narobić sobie tym problemów
Szanuję za przełamywanie znieczulicy, sama zamierzam zapostować o tym za dnia na mirko
Kręćmy aferkę, bo ten chory tag nie powinien istnieć
  • Odpowiedz
@_Morgoth_: Na początek pewnie wystarczy żeby ochrona w tej i innych Biedronkach w Krakowie wiedziała na kogo zwracać uwagę.
A sam filmik z monitoringu.. Cóż ochrona nie może Ci go wydać ale ktoś mógłby zupełnym przypadkiem sfilmować monitor gdy akurat będzie na nim wyświetlany zapis z tego "zajścia", a potem wrzucić to gdzie trzeba. Jak filmik się rozniesie po tiktokach czy innych socialach to chłopy tych lasek pewnie resztą zajmą
  • Odpowiedz
  • 0
@Rosh:

Ochrona w biedronce? Jeśli jakaś jest to są to ludzie chorzy tzn. z jakimiś niepełnosprawnościami na śmieciówkach czy innych, którzy nie ogarnialiby tematu, gdyby jakiś chłop zaparkował busem w Biedronce i ją okradał :D

Są profesjonaliści, którzy faktycznie zajmują się poważną ochroną --> ale przyjeżdżają rzadko i gdy w danym sklepie są BRAKI. No wtedy kontrolują głównie pracowników
  • Odpowiedz
  • 0
@Rosh:

Wiem ;)

No to jest chore. To jest chore razy 100. W-------m się dość konkretnie gdy to zobaczyłem. Moja laska również. Tam była pracownica nagrana i ona też już o tym wie.
  • Odpowiedz