#famemma Braun zrobił cyrk w szpitalu. Dla Wardęgi sprawa jest niejednoznaczna. Onet: Sprawa dotyczy Anity, kobiety, która przeżyła koszmar, kiedy okazało się, że jej nienarodzone dziecko jest obciążone poważnymi wadami genetycznymi. Kobieta zdecydowała się na aborcję, ale lekarze namawiali ją na cesarskie cięcie i oddanie dziecka do adopcji.
Mogę się tylko domyślać co przeżywa teraz kobieta, z której tragedii zrobiono medialną sprawę. Dziecko było planowane i wyczekiwane. Okazało się, że ma wiele wad genetycznych, w tym łamliwość kości. W łonie matki miało już kilka złamań.
@plazella: chłopy się obsrywają o aborcję w ogóle, a nie o aborcję uszkodzonych genetycznie płodów. Prawda jest taka, że kobiety przez długi czas karmione żymiańskim przekazem, które chłoną przez durne social media, dokonywały swawolnie aborcji zdrowych płodów co przy tak niskiej dzietności białej rasy doprowadziło do jej zagłady. Chłopy miały cierpliwość, ale kończy się ona w momencie gdy po raz kolejny w kółko i w kółko przerysowujecie te same skrajne
nie macie absolutnie pojęcia w tej sprawie, która tak mocno was dotyczy
@DIONESORENOSINOS: tak się składa, że mam pojęcie. Myślę, że zdecydowana większość aborcji w Polsce dotyczy wad genetycznych. Jeśli chodzi o zdrowe płody, to nie zdecydowałabym się na aborcję, ale to nie oznacza, że mam oczekiwać od innych kobiet tego samego. Aborcja to dla większości ostateczność, a nie metoda antykoncepcji.
@DIONESORENOSINOS: gadaj zdrow, legalne i nielegalne aborcje byly sa i beda i plodow chorych i plodow zdrowych bo to decyzja kobiety ktora ciaze nosi papa
@plazella: dziękuję, że końcowo przyznałaś mi rację, aborcja to niestety nadal tylko i wyłącznie decyzja kobiety, czyli jednostki silnie emocjonalnej i działającej mocno pod ich wpływem, jak i łatwej do manipulacji.
To tylko dowodzi faktowi, że aborcja powinna być zakazana.
@krakenoslaw: białych ludzi przez ostatnie 50 lat? Ponad 100 milionów... https://www.worldometers.info/abortions/ W samym USA corocznie przeprowadza się ok. miliona aborcji, z czego ponad 60% to aborcje białych dzieci, w Europie oficjalne dane nie są prowadzone ale jest to kilka milionów rocznie, prawie wszystkie to białe dzieci. W Rosji przeprowadzono ok. 40 milionów aborcji przez ostatnie 50 lat.
Więc po twoim komentarzu stwierdzam, że albo udajesz głupiego, albo żyjesz pod kamieniem, albo
Bawią mnie owieczki waszego pokroju, które pomimo tego, że żyją to nie zdają sobie sprawy jak zmieniły się standardy i światopogląd przez chociażby ostatnie 20 lat, a co za tym idzie, programowanie działa fenomenalnie.
@DIONESORENOSINOS: jeśli mogę zapytać - co zrobiłeś oprócz wysrywu na wykopie, żeby się temu przeciwstawić? Oprócz głosowania na konfederację (zakładam, że głosowałeś na nich).
@kfff: daruj sobie te durne manipulacje.Obecny reżim zezwolił na bezprawne zabicie dziecka i to są fakty.Zaloze się, że jesteś pewnie węglanem.Elo skończ mi spamować ta propaganda proaborcyjna bo robi mi się niedobrze
Sprawa dotyczy Anity, kobiety, która przeżyła koszmar, kiedy okazało się, że jej nienarodzone dziecko jest obciążone poważnymi wadami genetycznymi. Kobieta zdecydowała się na aborcję, ale lekarze namawiali ją na cesarskie cięcie i oddanie dziecka do adopcji.
Mogę się tylko domyślać co przeżywa teraz kobieta, z której tragedii zrobiono medialną sprawę. Dziecko było planowane i wyczekiwane. Okazało się, że ma wiele wad genetycznych, w tym łamliwość kości. W łonie matki miało już kilka złamań.
Prawda jest taka, że kobiety przez długi czas karmione żymiańskim przekazem, które chłoną przez durne social media, dokonywały swawolnie aborcji zdrowych płodów co przy tak niskiej dzietności białej rasy doprowadziło do jej zagłady. Chłopy miały cierpliwość, ale kończy się ona w momencie gdy po raz kolejny w kółko i w kółko przerysowujecie te same skrajne
@DIONESORENOSINOS: tak się składa, że mam pojęcie. Myślę, że zdecydowana większość aborcji w Polsce dotyczy wad genetycznych. Jeśli chodzi o zdrowe płody, to nie zdecydowałabym się na aborcję, ale to nie oznacza, że mam oczekiwać od innych kobiet tego samego. Aborcja to dla większości ostateczność, a nie metoda antykoncepcji.
Z tą białą rasą to troszkę popłynąłeś. ( ͡
To tylko dowodzi faktowi, że aborcja powinna być zakazana.
Papa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DIONESORENOSINOS: niezła ocena kobiet w Twoim otoczeniu.
Papa, miłego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj koleżanko, to źle myślisz. W każdym kraju zdecydowana większość aborcji to niestety po prostu aborcje zdrowych płodów z wpadek, tak było, jest
Na przyszłość, jak już zaczynasz jakiś wątek to chociaż miej jakiekolwiek pojęcie w temacie żeby się obronić 🥱.
źródło: Screenshot_20250418-103530
PobierzMiłego dnia. :)
źródło: IMG_20250418_115436
PobierzW samym USA corocznie przeprowadza się ok. miliona aborcji, z czego ponad 60% to aborcje białych dzieci, w Europie oficjalne dane nie są prowadzone ale jest to kilka milionów rocznie, prawie wszystkie to białe dzieci. W Rosji przeprowadzono ok. 40 milionów aborcji przez ostatnie 50 lat.
Więc po twoim komentarzu stwierdzam, że albo udajesz głupiego, albo żyjesz pod kamieniem, albo
@DIONESORENOSINOS: jeśli mogę zapytać - co zrobiłeś oprócz wysrywu na wykopie, żeby się temu przeciwstawić? Oprócz głosowania na konfederację (zakładam, że głosowałeś na nich).
@DIONESORENOSINOS: serdecznie dziękuję łaskawco. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250418_211617
Pobierz