Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

Soothsayer +34
PoC pieczętowania okna, dobrze odcina, w połączeniu z roletami zewnętrznymi na balkonie w salonie praktycznie odcina światlo mimo, że słońce wali centralnie w okna, przebijają się symboliczne promyki, ale mogę też zrobić drugą warstwę tkaniny bo jeszcze zostało mi sporo różnych jak szyłem sobie ciuchy

źródło: 490983631_580298884415137_4401306386304311561_n
Pobierz
Sprawa dotyczy Anity, kobiety, która przeżyła koszmar, kiedy okazało się, że jej nienarodzone dziecko jest obciążone poważnymi wadami genetycznymi. Kobieta zdecydowała się na aborcję, ale lekarze namawiali ją na cesarskie cięcie i oddanie dziecka do adopcji.
Mogę się tylko domyślać co przeżywa teraz kobieta, z której tragedii zrobiono medialną sprawę. Dziecko było planowane i wyczekiwane. Okazało się, że ma wiele wad genetycznych, w tym łamliwość kości. W łonie matki miało już kilka złamań.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file1941606355540796304
PobierzI nie nazywaj mnie ćwokiem tylko dlatego, że mam inne zdanie.
@DIONESORENOSINOS: spoko, nie mam wygórowanych wymagań jeśli chodzi o portal ze śmiesznymi obrazkami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)