Aktywne Wpisy
Random7777 +170
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

sluzbywakcji +35
Kilka słów od nas: Andrzej Duda nie podpisał przygotowanej przez obecny rząd tzw. ustawy o mowie nienawiści, między innymi ze względu na płeć lub orientację se*sualną.
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?

źródło: 53453
Pobierz
Sprawa dotyczy Anity, kobiety, która przeżyła koszmar, kiedy okazało się, że jej nienarodzone dziecko jest obciążone poważnymi wadami genetycznymi. Kobieta zdecydowała się na aborcję, ale lekarze namawiali ją na cesarskie cięcie i oddanie dziecka do adopcji.
Mogę się tylko domyślać co przeżywa teraz kobieta, z której tragedii zrobiono medialną sprawę. Dziecko było planowane i wyczekiwane. Okazało się, że ma wiele wad genetycznych, w tym łamliwość kości. W łonie matki miało już kilka złamań.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file1941606355540796304
PobierzI nie nazywaj mnie ćwokiem tylko dlatego, że mam inne zdanie.
@DIONESORENOSINOS: spoko, nie mam wygórowanych wymagań jeśli chodzi o portal ze śmiesznymi obrazkami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)