Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kfff: nikomu nie zyczylabym zycia z taka choroba i nie dziwie sie, ze nie chciala adopcji - zycie gdzie nawet samemu nie mozesz sie zalatwic, nie chodzic a jak umra rodzice skonczysz na lasce i nielasce Panstwa a to wszystko w bolu bo jak kichniesz to polamiesz zebra? Zrobilabym to samo co Pani Aneta
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@pawelswd: waż słowa. Psychiatra = lekarz. Nie wiem czy śledzisz tematy aborcyjne, ale ciężko uzyskać zgodę na legalny zabieg. Panią Anitę lekarze również namawiali na urodzenie dziecka.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@pomywacz: na szczęście nie było mnie wtedy w szpitalu, więc powołuję się na jeden z największych portali internetowych.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@pawelswd: nie farmazonię, lekarze boją się dokonywać legalnych aborcji.
I nie nazywaj mnie ćwokiem tylko dlatego, że mam inne zdanie.
  • Odpowiedz
@kfff: nie zabronisz innym nazywania cię "ćwokiem" za posiadanie innego zdania, które jest jawnie durne, tym bardziej, że operujemy wszyscy w internecie. Chyba, że chcesz żeby chwalili cię na wykopie za szerzenie populizmów i przerysowanych historyjek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kfff: chlopy jak zwykle zesrywaja sie o aborcje bo ich to nie dotyczy wiec luz w dupie mozna udawac straznika moralnosci? Nowe, nie znalam. Chcialabym zobaczyc jak jeden z drugim opiekuje sie sam osoba obciazana tak genetycznie tydzien :)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
tym bardziej, że operujemy wszyscy w internecie

@DIONESORENOSINOS: spoko, nie mam wygórowanych wymagań jeśli chodzi o portal ze śmiesznymi obrazkami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz