Wpis z mikrobloga

Wilk syty i owca cała, ekstraklasiarze mają swoją zwycięską porażkę którą będą wspominać niczym Wembley 74, a Betis i Chelsea grają w półfinale i za godzinę zapomną w ogóle o takich drużynach jak legia i Jaga xDD Polska eklapa kolejny raz osmieszona
#mecz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@newerty: Ale co ma w ogóle piernik do wiatraka? Jesteś idealnym przykładem mentalność Polaka przegrywa który uzasadni sobie każda porażkę, a to murowa nie taka, a to budżet nie ten, a to skarpety za ciasne itd Jaki budżet miał Sherif Tyraspol gdy pokonywał Real na bernabeu? jaki budżet w porównaniu do Realu miało Lille jak ich pokonywali? Budżety nie grają, gdyby tak bylo to Mancity z PSG mieliby LM co
  • Odpowiedz
Ale co ma w ogóle piernik do wiatraka?

@JohnnyPomielony: No przecież to ty przytoczyłeś czeskie kluby, jakoby były na tym samym poziomie finansowym.

Jaki budżet miał Sherif Tyraspol gdy pokonywał Real na
  • Odpowiedz
@newerty: Ale nie ja zacząłem gadać o budżetach xDD
W ostatnich latach Polskie kluby regularnie pokonywały "potęgi" pokroju KR Reykjavik, Astana z Kazachstanu (zapomniałem nazwy klubu) czy Karabach i inne podobne twory ze wschodu. Nawet Slovan Bratysława potrafi się zakwalifikować do LM. Jeśli Tobie wystarczy taki poziom i pudrowanie trupa zwanego ekstraklasa to luz, ja jej i tak nie oglądam i nie kibicuje
  • Odpowiedz
Nawet Slovan Bratysława potrafi się zakwalifikować do LM

@JohnnyPomielony: Regularnie? Czy gra tam po raz pierwszy i raczej ostatni w najbliższych latach oceniając po tym jak się zaprezentowała? Legia też weszła do LM w 2016, i co z tego?

Boże przytaczasz takie idiotyczne przykłady że to szok. Przytocz mi przykład zespołu o podobnych warunkach finansowych które regularnie grają w LM. Rok do roku. Albo po prostu dorośnij i jeżeli coś
  • Odpowiedz