Aktywne Wpisy

wykop +150
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +71
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
#mecz
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JohnnyPomielony: Nie no masz rację, Jagiellonia dysponuje zbliżonym budżetem co Betis. Powinna ich o----ć bez problemu. Patałachy z podlasia....
źródło: jaga_betis
Pobierz@JohnnyPomielony: Jagiellonia wydaje na transfery kilkaset tysięcy euro, topowe czeskie zespoły kilkanaście milinów euro. Te same budżety xDD
źródło: czechy
Pobierz@JohnnyPomielony: No przecież to ty przytoczyłeś czeskie kluby, jakoby były na tym samym poziomie finansowym.
Komentarz usunięty przez autora
W ostatnich latach Polskie kluby regularnie pokonywały "potęgi" pokroju KR Reykjavik, Astana z Kazachstanu (zapomniałem nazwy klubu) czy Karabach i inne podobne twory ze wschodu. Nawet Slovan Bratysława potrafi się zakwalifikować do LM. Jeśli Tobie wystarczy taki poziom i pudrowanie trupa zwanego ekstraklasa to luz, ja jej i tak nie oglądam i nie kibicuje
@JohnnyPomielony: Regularnie? Czy gra tam po raz pierwszy i raczej ostatni w najbliższych latach oceniając po tym jak się zaprezentowała? Legia też weszła do LM w 2016, i co z tego?
Boże przytaczasz takie idiotyczne przykłady że to szok. Przytocz mi przykład zespołu o podobnych warunkach finansowych które regularnie grają w LM. Rok do roku. Albo po prostu dorośnij i jeżeli coś
Komentarz usunięty przez autora Wpisu