Mircy, modele jakich marek samochodów wychodzą teraz najkorzystniej w najmie długoterminowym/leasingu konsumenckim? Mam od prawie dwóch lat Skodę Fabię w najmie i zaraz czas na zwrot i wzięcie czegoś nowego. Zależy mi na automacie, coś głównie po mieście, czasem jakaś trasa, ale teraz takie uturbione 1.0 jest dla mnie w zupełności wystarczające, chętnie przyjmę jakąś hybrydę. Z bajerów to bezkluczykowy dostęp, CarPlay, podgrzewane fotele i kierownica, czujniki parkowania przód/tył i kamera to takie minimum. #motoryzacja #samochody
Mircy, modele jakich marek samochodów wychodzą teraz najkorzystniej w najmie długoterminowym/leasingu konsumenckim?
@logixdev: Jak już to sobie odpuść najem długoterminowy chyba, że opcją wykupu i przy obu opcjach patrz co podpisujesz żeby nie było tak jak w przypadku pewnej influencerki, że musiała oddać mercedesa bo musiałby zapłacić po cenie rynkowej w razie wykupu ( ͡°͜ʖ͡°)
Zależy mi na automacie, coś głównie po mieście, czasem jakaś trasa, ale teraz takie uturbione 1.0 jest dla mnie w zupełności wystarczające, chętnie przyjmę jakąś hybrydę.
@logixdev: Szanuję, podchodzisz do tego normalnie. Nie wiem, jeśli masz skodę fabię to wydaje mi się, że takim naturalnym następstwem jest octavia jeśli oczywiście stać cię na to albo nowsza fabia. Dziś budżetowa skoda ma więcej bajerów jak audi niektóre na przyklad jak aktywny
Zależy mi na automacie, coś głównie po mieście, czasem jakaś trasa, ale teraz takie uturbione 1.0 jest dla mnie w zupełności wystarczające, chętnie przyjmę jakąś hybrydę. Z bajerów to bezkluczykowy dostęp, CarPlay, podgrzewane fotele i kierownica, czujniki parkowania przód/tył i kamera to takie minimum. #motoryzacja #samochody
@logixdev: Jak już to sobie odpuść najem długoterminowy chyba, że opcją wykupu i przy obu opcjach patrz co podpisujesz żeby nie było tak jak w przypadku pewnej influencerki, że musiała oddać mercedesa bo musiałby zapłacić po cenie rynkowej w razie wykupu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@logixdev: Szanuję, podchodzisz do tego normalnie. Nie wiem, jeśli masz skodę fabię to wydaje mi się, że takim naturalnym następstwem jest octavia jeśli oczywiście stać cię na to albo nowsza fabia. Dziś budżetowa skoda ma więcej bajerów jak audi niektóre na przyklad jak aktywny