Aktywne Wpisy

fsfdjf +23
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf

PorkaTurbo +61
#turboobrazki Tallinn to jakby ktoś wziął bajkowe miasteczko z książki i przeniósł je w XXI wiek. Tylko że tutaj wszystko jest prawdziwe.
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno

źródło: Gt5ygh6W0AAbPcG
Pobierz
W 2022 roku kupiłem model Karcher K5 — celowo wybrałem wersję z silnikiem indukcyjnym, bo chciałem, żeby posłużył na dłużej. Do dziś użyłem go może z 15–20 razy, każdorazowo po ok. 15 minut. Pod koniec gwarancji, w 2024 roku, przestał się włączać po podłączeniu do prądu. Oddałem go więc na gwarancję. Oddali — niby naprawiony.
Jesienią zeszłego roku użyłem go tylko raz, do czyszczenia kół w samochodzie, po czym trafił na zimę do ciepłego garażu. Teraz, na wiosnę, wyciągam go do porządków, podłączam — i cisza, nie działa. Po chwili wywaliło różnicówkę i pojawił się smród spalonego silnika.
Napisałem do nich z prośbą o rozpatrzenie sprawy — olali mnie.
Postanowiłem sam zagłębić się w naprawę. Diagnoza: spalony silnik.
A jak do tego doszło? A no tak: rozebrali go, poskładali na starych, nieposmarowanych uszczelnieniach, pojawił się wyciek, który poleciał na wirnik i stojan. Tam pojawiła się rdza, wszystko się razem pospawało i… po silniku.
Haa tfuuu na Karchera. Teraz kupię sobie Parkside’a z Lidla i kładę lachę na firmę Karcher.
#parkside #karcher #dom #ogrod #detailing
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPo paru użyciach przestało pompić. Rozebrałem, poskładałem i znowu trup po paru razach.
Śmieć jakich mało.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz