Aktywne Wpisy

arsamakov +465
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Aqua_Tofana +1448
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta
Zapraszam do plusowania.
#pytaniedoeksperta
W skrocie koło 2 tygodni temu. Lot paryz-londyn. Mielismy miec wylot o 11 ale polecielismy dopiero o 18. Jak to w tanszych liniach lotniczych samolot przewaznie ma dwie trasy wiec sprawa rozchodzi sie o to, ze czekalismy na nasz docelowy samolot ktory mial najpierw przyleciec z pasazerami z londynu. Easy jet odpisal na moje zażalenie, ze przez wiatry w paryzu bylo opoznienie, ze musieli przekierowywac samoloty bla bla xd No ale po pierwsze to przeciez nasz samolot ciagle byl w londynie xd a po drugie dziwne ze przez caly czas ladowaly i startowaly samoloty i w paryzu i londynie i zaden opoznien wiekszych nie mial. A wiecie co jest najlepsze? ze easy jet mial na tej samej trasie w tym samym dniu inny lot w pozniejszej godzinie i ten samolot wyladowal w paryzu wczesniej niz nasz.
Co ja teraz moge zrobic, bo napewno mam szanse na odszkodowanie. Jakby kazdemu odpisywali jak mi to by nikt nigdy zadnego odszkodowania nie dostal.
Prawda jest taka ze musieli miec problem z samolotem a pieprza ze byly za mocne wiatry i akurat ten jeden samolot mial z tym problemy, nie bedac nawet jeszcze w paryzu xd
Gdzies czytalem ze teraz bedzie dobre postraszyc ich sądem? Czy za mocna odklejka xd
#podroze #loty #wizzair #prawo #odszkodowanie #turystyka
I tak jak przedmówce napisał, są firmy które się tym zajmuja i chcesz mieć święty spokój to zostaw to im. Jednak mój pierwszy i na razie ostatni spór załatwiłem sam za pomocą rzecznika. Także najpierw przewoźnik odrzucił moją reklamację i nie reagował na odwołanie. Także w reklamacji podawał inny powód opóźnienia niż informację jakie przekazywała stewardessa. Złożyłem wniosek u rzecznika. Rok czekał w kolejce!! I z tym musisz się
https://pasazerlotniczy.ulc.gov.pl/
Merytorycznie masz 100% racji.