Wpis z mikrobloga

@fatabil1ty: ostatnio się nieco poprawili wzgledem opóźnionego Cyberflaka i Wieśmina 3 co obok RPG nawet nie stał problem jest systemowy może nie taka patologia jak w USA gdzie miliarderzy kupują prezydenta ale jednak więksi rywale mają finansową przewagę nad płotkami co muszą jechać na pożyczkach
  • Odpowiedz
@fatabil1ty: Zrozum warszawiaków głosujących na Trzaskowskiego, bo to najlepszy sposób na pozbawienie go roli włodarza tego miasta.
Prezydent kraju i tak niewiele może, a rola prezydenta miasta jest ogromna.
  • Odpowiedz
  • 1
@Sandrinia @fastmotion @Skorvez_957_ @dr3vil @czmaja @Logan00 @KOLEGAMAMY Cieszy mnie w sumie wasza postawa bo ten skompromitowany portal ze śmiesznymi obrazkami upadnie zaraz po wejściu ustawy o mowie nienawiści. Tzn mam taką nadzieję, skończy się śmieszkowanie i będą wjazdy na chatę za memy jak teraz w UK czy DE. Pójdziecie w p------c na reddita użalać się na to, że jesteście p0lakami.
@N331 Odkryj, że gdyby
  • Odpowiedz
@fatabil1ty: co Ty w ogóle piszesz człowieku, jesteś oderwany od rzeczywistości xddd w pierwszej i tak nie zagłosuję na Trzaska z powodu robienia gały deweloperom, a że jakieś studio gier mu dopłaca to mi wisi, gram w gry które lubię i tyle
  • Odpowiedz